Gegevens

Adres Lage Doelen 10 7772 BL Hardenberg
oval
Telefoon 0523-270174
Email hardenberg@lamberink.nl
KVK 04056463
Hardenberg

Uw makelaar in Hardenberg

Zoekt u een makelaar in Hardenberg en omgeving met kennis van de lokale markt? Breng dan een bezoekje aan Lamberink, al jaren een bekende naam in de stad. Het persoonlijke contact en onze deskundigheid worden door onze klanten zeer gewaardeerd. Naast onze makelaarsdiensten zijn wij er ook voor uw hypotheken en verzekeringen, nieuwbouw, bedrijfshuisvesting en taxaties. De specialisten van Lamberink makelaars Hardenberg helpen u graag.

Actueel aanbod in Hardenberg en omgeving

Guillaume van der Graftstraat 28, 7773 AP, Hardenberg
Guillaume van der Graftstraat 28, 7773 AP, Hardenberg
Guillaume van der Graftstraat 28, 7773 AP, Hardenberg
Nieuw
Guillaume van der Graftstraat 28
7773 AP, Hardenberg
 • 148 m²
 • 6
€ 389.500 k.k.
Anton van der Horststraat 24, 7701 TG, Dedemsvaart
Anton van der Horststraat 24, 7701 TG, Dedemsvaart
Anton van der Horststraat 24, 7701 TG, Dedemsvaart
Anton van der Horststraat 24
7701 TG, Dedemsvaart
 • 101 m²
 • 4
€ 269.000 k.k.
De Vechte, Hardenberg
De Vechte, Hardenberg
De Vechte, Hardenberg
De Vechte
7772 XM, Hardenberg

  Totale dienstverlening

  Kiest u voor Lamberink Makelaars Hardenberg, dan kiest u voor gemak. Heeft u een woning gekocht, dan kunnen wij ook de hypotheek en verzekeringen voor u verzorgen. Schakelt u ons in om uw huis te verkopen? Bij een succesvolle verkoop kunnen wij u begeleiden bij de koop van uw nieuwe bestaande woning of nieuwbouwwoning. U ervaart het gemak van alles onder één dak. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op.

  Uw actieve verkoopmakelaar in Hardenberg en omgeving

  Uw verkoopmakelaar in Hardenberg

  Wilt u uw huis verkopen? Schakel onze specialisten in en profiteer van een gratis waardebepaling. Dankzij het grote zoekersbestand en het sterke regionale netwerk van onze verkoopmakelaars uit Hardenberg hebben wij potentiële kopers snel in beeld. Wij maken gebruik van een zeer compleet marketingpakket en een uitgekiend Verkoop-Zeker-Plan. Met een verkoopmakelaar van Lamberink haalt u méér uit de verkoop van uw huis.

  Uw aankoopmakelaar in Hardenberg

  Het kopen van een huis kan veel vragen opleveren. Misschien vraagt u zich af wat er precies in het koopcontract staat? Of waar u op moet letten bij het kopen van een huis? Wat is de nieuwe woning waard? Gedurende het hele traject kunt u rekenen op onze professionele begeleiding. Wij helpen u onder meer met het vinden van een woning en onderhandelen met de verkopende makelaar. Dankzij een aankoopmakelaar van Lamberink behaalt u het beste resultaat.

  De voordelen

  • Inventariseert uw wensen
  • U maakt gebruik van ons unieke zoeksysteem
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
  • Waardevol advies
  • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract
  Hardenberg

  Makelaar in 'Klepperstad' Hardenberg

  Ons kantoor vindt u aan de rand van het centrum aan de Vecht. Tegenover het kantoor is een parkeerplaats voor meerdere auto’s. Ons team van ervaren makelaars en binnendienstmedewerkers heten u van harte welkom. Loopt u gerust binnen of maak een afspraak. De koffie of thee staat voor u klaar bij Lamberink Makelaars Hardenberg.

  Hardenberg

  Historisch Hardenberg

  Hardenberg gaat hand in hand met historie. In de stad zijn veel middeleeuwse elementen te vinden. Zo kunt u in Hardenberg de stadsmuur en de Stephanuskerk, gewijd aan de heilige Stephanus, bewonderen.

  Hardenberg wordt ook wel de ‘Klepperstad’ genoemd. Deze naam is ontstaan door de Klepperman. Hij riep ’s avonds met een klepper de tijd om en controleerde op brandgevaar. In de zomermaanden organiseert Hardenberg onder de naam ‘Klepperstad’ vele activiteiten, zoals de avondvierdaagse en het jaarlijkse luchtballonnenfestival.

  De Hardenbergers zijn trots op het feit dat in hun stad, volgens de lezers van het dagblad voor de bouw “Cobouw” het lelijkste gemeentehuis van Nederland staat. Velen vinden het juist een mooi gebouw. Het roept in ieder geval veel reacties op en daar is bij de bouw bewust voor gekozen.

  De lokale ondernemingen verkopen veel streekproducten. De naam van deze streekproducten bevat vaak het woord ‘Vecht’, naar de gelijknamige rivier die Hardenberg met Zwolle verbindt.

  De stad beschikt over veel voorzieningen. U vindt hier onder meer supermarkten, een bioscoop, een ziekenhuis, verschillende winkels en meerdere sportclubs. U vindt in Hardenberg basisscholen, middelbare scholen en een mbo-school. Met een gunstige ligging aan de N34 en de verbindingsweg naar de A28 zijn Zwolle, Coevorden en Emmen uitstekend bereikbaar. Tevens is er een treinstation met verbindingen naar Emmen en Zwolle.

  Hardenberg

  Openingstijden

  U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Hardenberg.

  Maandag 08:45 - 17:30
  Dinsdag 08:45 - 17:30
  Woensdag 08:45 - 17:30
  Donderdag 08:45 - 17:30
  Vrijdag 08:45 - 17:30

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie