Makelaar Hardenberg

Omschrijving

Opzoek naar een verkoopadviesgesprek of hypotheekadviesgesprek in Hardenberg? Maak dan direct je keuze! Dat is wel zo makkelijk. Ben je opzoek naar andere informatie? Scroll dan gerust verder.

Huis verkopen  Hypotheekadvies

Gegevens

Adres Lage Doelen 10 7772 BL Hardenberg
oval
Telefoon 0523-270174
Email hardenberg@lamberink.nl
KVK 04056463
Hardenberg

Makelaar in Hardenberg

Opzoek naar een makelaar in Hardenberg en omgeving met kennis van de lokale markt? Breng dan een bezoekje aan Lamberink, al jaren een bekende naam in de stad. Het persoonlijke contact en onze deskundigheid worden door onze klanten zeer gewaardeerd. Naast onze makelaarsdiensten zijn wij er ook voor hypotheken en verzekeringen, nieuwbouw, bedrijfshuisvesting en taxaties. De specialisten van Lamberink makelaars Hardenberg helpen je graag.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …

Actueel aanbod in Hardenberg en omgeving

Beekberg 92, 7772 DS, Hardenberg
Beekberg 92, 7772 DS, Hardenberg
Beekberg 92, 7772 DS, Hardenberg
Beekberg 92, 7772 DS, Hardenberg
Bekijk alle afbeeldingen
Onder bod
Beekberg 92
7772 DS, Hardenberg
 • 87 m²
 • 5
€ 265.000 k.k.
Molckenbourstraat 76, 7773 CL, Hardenberg
Molckenbourstraat 76, 7773 CL, Hardenberg
Molckenbourstraat 76, 7773 CL, Hardenberg
Molckenbourstraat 76, 7773 CL, Hardenberg
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht onder voorbehoud
Molckenbourstraat 76
7773 CL, Hardenberg
 • 141 m²
 • 6
€ 435.000 k.k.
De Vechte, Hardenberg
De Vechte, Hardenberg
De Vechte, Hardenberg
De Vechte, Hardenberg
Bekijk alle afbeeldingen
Uitgelicht
De Vechte
7772 XM, Hardenberg
 • 110 m² - 110 m²
€ 354.500 - € 377.500 v.o.n.

Totale dienstverlening

Kies je voor Lamberink Makelaars Hardenberg, dan kies je voor gemak. Heb jij een woning gekocht, dan kunnen wij ook de hypotheek en verzekeringen voor je verzorgen. Schakel je ons in om jouw huis te verkopen? Bij een succesvolle verkoop kunnen wij je begeleiden bij de koop van jouw nieuwe bestaande woning of nieuwbouwwoning. Je ervaart het gemak van alles onder één dak. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op.

Jouw actieve verkoopmakelaar in Hardenberg en omgeving

Verkoopmakelaar in Hardenberg

Wil je jouw huis verkopen? Schakel onze specialisten in en profiteer van een gratis waardebepaling. Dankzij het grote zoekersbestand en het sterke regionale netwerk van onze verkoopmakelaars uit Hardenberg hebben wij potentiële kopers snel in beeld. Wij maken gebruik van een zeer compleet marketingpakket en een uitgekiend Verkoop-Zeker-Plan. Met een verkoopmakelaar van Lamberink haal je méér uit de verkoop van jouw huis.

Aankoopmakelaar in Hardenberg

Het kopen van een huis kan veel vragen opleveren. Misschien vraag je je af wat er precies in het koopcontract staat? Of waar je op moet letten bij het kopen van een huis? Wat is de nieuwe woning waard? Gedurende het hele traject kun je rekenen op onze professionele begeleiding. Wij helpen je onder meer met het vinden van een woning en onderhandelen met de verkopende makelaar. Dankzij een aankoopmakelaar van Lamberink behaal je het beste resultaat.

De voordelen

 • Wensen inventariseren
 • Maak gebruik van ons unieke zoeksysteem
 • Begeleiding bij bezichtigingen
 • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
 • Waardevol advies
 • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract
Hardenberg

Makelaar in 'Klepperstad' Hardenberg

Ons kantoor vind je aan de rand van het centrum aan de Vecht. Tegenover het kantoor is een parkeerplaats voor meerdere auto’s. Ons team van ervaren makelaars en binnendienstmedewerkers heten je van harte welkom. Loop gerust binnen of maak een afspraak. De koffie of thee staat klaar bij Lamberink Makelaars Hardenberg.

Hardenberg

Historisch Hardenberg

Hardenberg gaat hand in hand met historie. In de stad zijn veel middeleeuwse elementen te vinden. Zo kun je in Hardenberg de stadsmuur en de Stephanuskerk, gewijd aan de heilige Stephanus, bewonderen.

Hardenberg wordt ook wel de ‘Klepperstad’ genoemd. Deze naam is ontstaan door de Klepperman. Hij riep ’s avonds met een klepper de tijd om en controleerde op brandgevaar. In de zomermaanden organiseert Hardenberg onder de naam ‘Klepperstad’ vele activiteiten, zoals de avondvierdaagse en het jaarlijkse luchtballonnenfestival.

De Hardenbergers zijn trots op het feit dat in hun stad, volgens de lezers van het dagblad voor de bouw “Cobouw” het lelijkste gemeentehuis van Nederland staat. Velen vinden het juist een mooi gebouw. Het roept in ieder geval veel reacties op en daar is bij de bouw bewust voor gekozen.

De lokale ondernemingen verkopen veel streekproducten. De naam van deze streekproducten bevat vaak het woord ‘Vecht’, naar de gelijknamige rivier die Hardenberg met Zwolle verbindt.

De stad beschikt over veel voorzieningen. Je vindt hier onder meer supermarkten, een bioscoop, een ziekenhuis, verschillende winkels en meerdere sportclubs. Je vindt in Hardenberg basisscholen, middelbare scholen en een mbo-school. Met een gunstige ligging aan de N34 en de verbindingsweg naar de A28 zijn Zwolle, Coevorden en Emmen uitstekend bereikbaar. Tevens is er een treinstation met verbindingen naar Emmen en Zwolle.