Bedrijfspand kopen?

Bedrijfspand kopen?

Fullservice ondersteuning met een bedrijfsmakelaar

Kopen of huren

Bedrijfsruimte zoeken

Je ideale plek zoeken
Hoewel je wellicht al een idee hebt van wat je zoekt, kan het vertalen van je wensen naar een duidelijk zoekprofiel lastig zijn. Een persoonlijke kennismaking vormt de start van ons zoekproces. Samen formuleren we een programma van eisen, waardoor we actief en doelgericht op zoek kunnen gaan naar de optimale locatie voor de komende jaren.

Screenen van het beschikbare aanbod
Het samen screenen en bekijken van het aanbod leidt tot een selectie waarover onze bedrijfsmakelaars feiten, voor- en nadelen duidelijk op een rij zetten.

Kopen of huren?
Na de screening kun je een weloverwogen besluit nemen, waarna wij voor je onderhandelen over alle voorwaarden, waaronder de koop- of huurprijs.

Kopen of huren

Bedrijfspand aankopen

Werkwijze overeenstemming
Na overeenstemming tussen jou en de aanbieder stellen wij zorgvuldig de koop- of huurovereenkomst op, die we nauwgezet controleren en met je doornemen.

Pas klaar als jij tevreden bent
Hoewel het lijkt alsof het meeste werk is gedaan na ondertekening, beschouwen wij de transactie pas als afgerond wanneer je daadwerkelijk de sleutels in handen hebt. Bij de oplevering zijn wij aanwezig om gezamenlijk te controleren of alles volgens afspraak is geregeld.

Actueel aanbod

Pottenbakkerstraat 3, 9403 VK, Assen
Pottenbakkerstraat 3, 9403 VK, Assen
Pottenbakkerstraat 3, 9403 VK, Assen
Pottenbakkerstraat 3, 9403 VK, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Pottenbakkerstraat 3
9403 VK, Assen
  • 374 m²
  • In units vanaf 65 m²
€ 100 p/m² p.j.
Pottenbakkerstraat 39 F, 9403 VX, Assen
Pottenbakkerstraat 39 F, 9403 VX, Assen
Pottenbakkerstraat 39 F, 9403 VX, Assen
Pottenbakkerstraat 39 F, 9403 VX, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Pottenbakkerstraat 39 F
9403 VX, Assen
  • 132 m²
€ 1.250 p.m.
Groningerstraat 74, 9401 BM, Assen
Groningerstraat 74, 9401 BM, Assen
Groningerstraat 74, 9401 BM, Assen
Groningerstraat 74, 9401 BM, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Groningerstraat 74
9401 BM, Assen
  • 552 m²
  • In units vanaf 552 m²
koopprijs op aanvraag / € 70 p/m² p.j.

Neem vrijblijvend contact op met uw bedrijfsmakelaar

Heb je een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl | Telefoonnummer: 0592 338420

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie