Dé bedrijfsmakelaar voor Noordoost-Nederland

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Dé bedrijfsmakelaar voor Noordoost-Nederland

Aankoop / aanhuur

Aankoop of aanhuur

Waarschijnlijk heb je zelf al een goed beeld van wat je zoekt. Toch kan het lastig zijn om je wensen te vertalen naar een duidelijk zoekprofiel. Daarom begint het zoeken altijd met een persoonlijke kennismaking. Samen formuleren en interpreteren we alle belangrijke gegevens in een programma van eisen. Alleen zo kunnen wij met je meedenken en actief voor je op zoek gaan naar een optimale locatie voor de komende jaren.

Aankoop / aanhuur

Met oog voor detail

Door het samen screenen en vaak letterlijk bekijken van het aanbod komen wij uiteindelijk uit op een kleine selectie objecten. Onze bedrijfsmakelaars zetten voor deze objecten alle feiten, voor- en nadelen duidelijk op een rij zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen. Vervolgens onderhandelen wij voor jou over alle voorwaarden, waaronder de koop- of huurprijs.

Aankoop / aanhuur

Voor het beste resultaat

Ben je en de aanbieder het eens geworden, dan kan de koop- of huurovereenkomst worden opgesteld. Wij controleren deze nauwgezet en nemen alles met je door. En al lijkt het meeste werk gedaan na het ondertekenen van de overeenkomst, de transactie is wat ons betreft pas rond als je de sleutels in handen hebt. Dus ook bij oplevering zijn wij erbij om samen te controleren of alles volgens afspraak geregeld is.

Neem vrijblijvend contact op met Lamberink Bedrijfsmakelaars

Heb je een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl
Telefoonnummer: 0592 338420

Of vul hiernaast je gegevens in dan nemen wij contact met je op.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie