Dé bedrijfsmakelaar voor Noordoost-Nederland

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Dé bedrijfsmakelaar voor Noordoost-Nederland

Verkoop / verhuur

Verkoop / verhuur

Kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte verkopen of verhuren vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt door en door en zijn onze bedrijfsmakelaars in staat om je met visie te adviseren en begeleiden. Zij werken aan de hand van een persoonlijke opname van het object graag een plan van aanpak voor je uit.

Verkoop / verhuur

Waarde toevoegen aan uw zakelijk vastgoed

Het plan van aanpak gaat in op de prijsbepaling, doelgroep, marketing en bevat ook een courtagevoorstel. Besluit je om het object via ons te verkopen of verhuren, dan stemmen wij het plan verder met je af. Wij brengen het object onder de aandacht bij ons uitgebreide netwerk en de bepaalde doelgroep. Dat gebeurt online, maar ook via brochures, posters, projectborden, objectoverzichten, advertenties, bijeenkomsten en kan naar wens worden uitgebreid.

Verkoop / verhuur

Voor het beste resultaat

Uiteraard vertegenwoordigen wij ook jouw belangen bij het bezichtigen van de locatie en de uiteindelijke onderhandelingen over de voorwaarden en de koop- of huurcondities. Wij stellen de overeenkomst voor je op of controleren deze en nemen alles met je door. De transactie is voor ons pas afgerond als de sleutels zijn overgedragen. Wij zijn er tot en met de begeleiding van een correcte oplevering.

Neem vrijblijvend contact op met Lamberink Bedrijfsmakelaars

Heb je een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl
Telefoonnummer: 0592 338420

Of vul hiernaast je gegevens in dan nemen wij contact met je op.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie