Bedrijfsverzekeringen voor het MKB -  41542

Bedrijfsverzekeringen voor het MKB

Wie onderneemt, neemt risico. Maar die risico’s wil je wel kunnen dragen. Verzekeringen geven je letterlijk de zekerheid dat je door kunt. Ook als je pand afbrandt, als er ingebroken wordt of als een klant failliet gaat.

Het is nog een flinke klus om uit te zoeken welke gevaren je het beste kunt verzekeren, hoe én waar. Het gaat niet alleen de ‘normale' gevaren die voor iedereen gelden: brand, diefstal en arbeidsongeschiktheid. Het gaat ook om risico’s die specifiek bij bedrijven spelen: bedrijfsaansprakelijkheid, cyberrisico’s, personele risico’s. Bovendien heeft jouw specifieke branche misschien ook zijn eigen risico’s: voorraadverlies of een onderbroken toevoer.

Plan een kosteloze verzekeringscheck

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze privacystatement

Goed verzekerd in drie stappen

Bedrijfsverzekeringen

Stap 1: Vrijblijvende risicoscan

Maak vrijblijvend kennis met Lamberink Financieel Adviseurs in een gesprek waarin we meteen de risicoscan uitvoeren. Zo kom je meteen te weten welke verzekeringen (nog steeds) aansluiten bij je onderneming, welke ontbreken en welke overbodig zijn. Een en ander hangt sterk samen met de fase waarin je onderneming zich bevindt en de schade die je zelf kunt en wilt dragen.

Bedrijfsverzekeringen

Stap 2: Verzekeringsadvies

Ga je met ons in zee? Dan vertalen we de risicoscan in een verzekeringsadvies op maat. Dat advies lichten we natuurlijk graag toe, telefonisch of bij ons op kantoor. Vaak zijn er nog een paar dingen die je moet besluiten: de hoogte van een eigen risico, wel of geen extra stormschadeverzekering … Vervolgens krijg je het definitieve voorstel per mail toegestuurd.

Bedrijfsverzekeringen

Stap 3: Verzekeringen afsluiten

Heb je alle keuzes gemaakt dan gaan we de verzekeringen voor je afsluiten. Soms heeft de verzekeraar zelf nog vragen of wil die het object inspecteren. Als de polis binnen is, checken we alle kleine lettertjes en sturen die dan naar je door.

Begeleiding bij schade en periodieke controles

Ook als je door wat dan ook aanspraak op je verzekering wilt of moet maken, kun je op ons rekenen. We helpen je te bepalen of de verzekeraar verplicht is uit te keren en begeleiden je bij het indienen van je claim. We hebben goede contacten bij alle verzekeringsmaatschappijen en kunnen daarom helpen vaart te maken. Zo kun je snel verder met ondernemen.

Als je bedrijf groeit, krimpt of verhuist, kan dat betekenen dat je je verzekeringen moet aanpassen. Daarom checken we af en toe bij je of er iets veranderd is of gaat veranderen. Zo weet je zeker dat je risico’s altijd gedekt zijn.

Een greep uit onze verzekeringen

  • Personeel: verzekeringen voor bijvoorbeeld verzuim, ongevallen en aansprakelijkheid.
  • Persoonlijk: verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en beroepsaansprakelijkheid.
  • Zaken: verzekeringen van onder meer goederen, inventaris, huurdersbelang, bedrijfsmiddelen, wagenpark, gebouwen, glas en zakenreis.
  • Internet: verzekeringen op het gebied van cyberrisico: schade door malware, gijzelingen, identiteitsdiefstal, inbreuken op de privacy en imagoschade.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie