Zakelijke verzekeringen -  41547

Zakelijke verzekeringen

Bent u zzp'er, eigenaar van een eenmanszaak of directeur-grootaandeelhouder, dan wilt u uw onderneming zo goed mogelijk beschermen. U neemt weloverwogen risico's om uw ondernemersdroom te realiseren, maar die risico's wilt u wel kunnen dragen.

Het gaat niet alleen om de ‘normale' gevaren die voor iedereen gelden: brand, diefstal en arbeidsongeschiktheid. Het gaat ook om risico’s die specifiek bij uw bedrijf spelen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsaansprakelijkheid, cyberrisico’s en personele risico’s. Bovendien heeft uw specifieke branche misschien ook zijn eigen risico’s zoals mogelijk voorraadverlies of een onderbroken toevoer.

Plan een kosteloze verzekeringscheck

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement

Goed verzekerd in drie stappen

Bedrijfsverzekeringen

Vrijblijvende risicoscan

Maak vrijblijvend kennis met Lamberink Financieel Adviseurs in een gesprek waarin we meteen de risicoscan uitvoeren. Zo komt u direct te weten welke verzekeringen (nog steeds) aansluiten bij uw onderneming, welke ontbreken en welke overbodig zijn. Een en ander hangt sterk samen met de fase waarin uw onderneming zich bevindt en de schade die u zelf kunt en wilt dragen.

Bedrijfsverzekeringen

Verzekeringsadvies

Gaat u met ons in zee? Dan vertalen we de risicoscan in een verzekeringsadvies op maat. Dat advies lichten we natuurlijk graag toe, telefonisch of bij ons op kantoor. Vaak zijn er nog een paar dingen die u moet besluiten: de hoogte van een eigen risico, wel of geen extra stormschadeverzekering … Vervolgens krijgt u het definitieve voorstel per mail toegestuurd.

Bedrijfsverzekeringen

Verzekering(en) afsluiten

Zodra u een keuze hebt gemaakt, lopen we samen nog één keer alle voorwaarden door en gaan we de verzekeringen voor u afsluiten. Heeft u in de toekomst nog vragen of wilt u een schade melden, dan kunt u voortaan altijd bij uw persoonlijke verzekeringsadviseur terecht.

Hulp bij schade en bedrijfsveranderingen

Passen uw verzekeringen nog wel bij de huidige situatie van het bedrijf? Is er onlangs iets gewijzigd? Denk hierbij aan een verhuizing, groei of krimpfase. Dat is het fijne van een financieel adviseur, die kunt u hier altijd voor benaderen.

U kunt altijd op ons rekenen, we helpen dan ook graag bij het melden van schade of het indienen van claims. Wanneer u aanspraak wilt maken op uw verzekering(en), ontzorgen we door te bepalen of de verzekeraar verplicht is uit te keren. Door de nauwe samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen kunnen we zo snel mogelijk schakelen. Zo kunt u zich richten op hetgeen waar u goed in bent: ondernemen.

Een greep uit onze verzekeringen

  • Personeel: verzekeringen voor bijvoorbeeld verzuim, ongevallen en aansprakelijkheid.
  • Persoonlijk: verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en beroepsaansprakelijkheid.
  • Zaken: verzekeringen van onder meer goederen, inventaris, huurdersbelang, bedrijfsmiddelen, wagenpark, gebouwen, glas en zakenreis.
  • Internet: verzekeringen op het gebied van cyberrisico: schade door malware, gijzelingen, identiteitsdiefstal, inbreuken op de privacy en imagoschade.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie