Zakelijke verzekeringen -  41542

Zakelijke verzekeringen

Ben je zzp'er, eigenaar van een eenmanszaak of directeur-grootaandeelhouder, dan wil je graag je onderneming zo goed mogelijk beschermen. Je neemt weloverwogen risico's om jouw ondernemersdroom te realiseren, maar die risico's wil je wel kunnen dragen.

Het gaat niet alleen om de ‘normale' gevaren die voor iedereen gelden: brand, diefstal en arbeidsongeschiktheid. Het gaat ook om risico’s die specifiek bij jouw bedrijf spelen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsaansprakelijkheid, cyberrisico’s en personele risico’s. Bovendien heeft jouw specifieke branche misschien ook zijn eigen risico’s zoals mogelijk voorraadverlies of een onderbroken toevoer.

Plan een kosteloze verzekeringscheck

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze privacystatement

Goed verzekerd in drie stappen

Bedrijfsverzekeringen

Vrijblijvende risicoscan

Maak vrijblijvend kennis met Lamberink Financieel Adviseurs in een gesprek waarin we meteen de risicoscan uitvoeren. Zo kom je direct te weten welke verzekeringen (nog steeds) aansluiten bij je onderneming, welke ontbreken en welke overbodig zijn. Een en ander hangt sterk samen met de fase waarin je onderneming zich bevindt en de schade die je zelf kunt en wilt dragen.

Bedrijfsverzekeringen

Verzekeringsadvies

Ga je met ons in zee? Dan vertalen we de risicoscan in een verzekeringsadvies op maat. Dat advies lichten we natuurlijk graag toe, telefonisch of bij ons op kantoor. Vaak zijn er nog een paar dingen die je moet besluiten: de hoogte van een eigen risico, wel of geen extra stormschadeverzekering … Vervolgens krijg je het definitieve voorstel per mail toegestuurd.

Bedrijfsverzekeringen

Verzekering(en) afsluiten

Zodra je een keuze hebt gemaakt, lopen we samen nog één keer alle voorwaarden door en gaan we de verzekeringen voor je afsluiten. Heb je in de toekomst nog vragen of wil je een schade melden, dan kun je voortaan altijd bij jouw persoonlijke verzekeringsadviseur terecht.

Hulp bij schade en bedrijfsveranderingen

Passen jouw verzekeringen nog wel bij de huidige situatie van jouw bedrijf? Is er onlangs iets gewijzigd? Denk hierbij aan een verhuizing, groei of krimpfase. Dat is het fijne van een financieel adviseur, die kun je hier altijd voor benaderen.

Je kan altijd op ons rekenen, we helpen je dan ook graag bij het melden van schade of het indienen van claims. Wanneer je aanspraak wilt maken op je verzekering(en), ontzorgen we jou door te bepalen of de verzekeraar verplicht is uit te keren. Door de nauwe samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen kunnen zo snel mogelijk schakelen. Zo kan jij je richten op hetgeen waar je goed in bent: ondernemen.

Een greep uit onze verzekeringen

  • Personeel: verzekeringen voor bijvoorbeeld verzuim, ongevallen en aansprakelijkheid.
  • Persoonlijk: verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en beroepsaansprakelijkheid.
  • Zaken: verzekeringen van onder meer goederen, inventaris, huurdersbelang, bedrijfsmiddelen, wagenpark, gebouwen, glas en zakenreis.
  • Internet: verzekeringen op het gebied van cyberrisico: schade door malware, gijzelingen, identiteitsdiefstal, inbreuken op de privacy en imagoschade.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie