Uw droomhuis gezien bij een andere makelaar?

Huis aankopen

Huis aankopen

Uw droomhuis gezien bij een andere makelaar?

Neem Lamberink mee als jouw aankoopmakelaar!

Ineens zie je hét ideale huis of appartement te koop staan. Je spreekt een bezichtiging af en inderdaad, hier zie je jezelf wel wonen.

Maar ja… hoe nu verder?

Wat is de bouwkundige staat? Zijn er dingen die ik over het hoofd zie? Ik ben waarschijnlijk niet de enige kijker, wat doe ik als er meer kapers op de kust zijn? De vraagprijs is bekend, maar wat is nou een reële aankoopprijs? En vooral… wat moet ik bieden?

Vragen die je moeilijk aan de makelaar van de verkoper kunt stellen. Hij is immers jouw tegenpartij en heeft de taak een zo hoog mogelijke opbrengst voor de verkoper te realiseren. Maar wie behartigt jouw belangen als potentiele koper?

Het gaat om een van de grootste financiële investeringen in een mensenleven. Daarom is het verstandig een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Iemand die op professionele wijze jouw belangen behartigt en voor jou de kastanjes uit het vuur haalt in de onderhandelingen met de makelaar van de tegenpartij.

Huis aankopen

Met Lamberink als aankoopmakelaar bespaar je veel geld en zorgen

Wij kennen de woningmarkt als geen ander en zijn ervaren onderhandelaars. Door onze kennis van de markt halen wij voor jou het onderste uit de kan in de onderhandelingen met de verkopende partij en lukt het ons vaak om een lagere aankoopprijs te realiseren dan kopers die op eigen houtje een huis kochten.

Kortom, met een aankoopmakelaar van Lamberink betaal je niet te veel voor het huis. Ook koop je geen ‘kat in de zak’ voor wat betreft bouwkundige gebreken, erfdienstbaarheden of (bodem)vervuiling. Zo nodig laten we gespecialiseerd onderzoek uitvoeren, zoals een bouwtechnische keuring, bodemonderzoek of een zwamkeuring.

Schakel een Lamberink Aankoopmakelaar in

Onze aankoopmakelaar bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. We helpen onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseren over de taxatie en bouwtechnische keuring.

Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie