Jouw droomhuis gezien bij een andere makelaar?

Jouw droomhuis gezien bij een andere makelaar?

Schakel een aankoopmakelaar van Lamberink in en vergroot je kansen!

Huis aankopen

Waarom een aankoopmakelaar?

Een huis kopen brengt veel vragen met zich mee.
Heb je al rekening gehouden met de volgende punten:

  • Wat is de bouwkundige staat?
  • Zijn er dingen die ik over het hoofd zie?
  • Ik ben waarschijnlijk niet de enige kijker, wat doe ik als er meer kapers op de kust zijn?
  • De vraagprijs is bekend, maar wat is nou een reële aankoopprijs?
  • Wat moet ik bieden?

Dit zijn vragen die je moeilijk aan de makelaar van de verkoper kunt stellen. Hij is immers 'de tegenpartij' en heeft de taak een zo hoog mogelijke opbrengst voor de verkoper te realiseren. Maar wie behartigt jouw belangen als potentiele koper?

Adviesgesprek aanvragen

Wij kennen de woningmarkt als geen ander en zijn ervaren onderhandelaars.
Door onze kennis van de markt halen wij voor jou het onderste uit de kan in de onderhandelingen met de verkopende partij en lukt het ons vaak om een lagere aankoopprijs te realiseren dan kopers die op eigen houtje een huis kochten.

Betaal niet teveel voor je nieuwe huis.
Dit doe je met een aankoopmakelaar! Ook koop je geen ‘kat in de zak’ voor wat betreft bouwkundige gebreken, erfdienstbaarheden of (bodem)vervuiling. Zo nodig laten we gespecialiseerd onderzoek uitvoeren, zoals een bouwtechnische keuring, bodemonderzoek of een zwamkeuring.

Gratis adviesgesprek met een aankoopmakelaar?
Selecteer een vestiging bij jou in de buurt en vraag een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen

Copaan, het slimme online zoeksysteem

Ook als je nog geen huis hebt gevonden wat bij je past
Wij willen jou zo goed mogelijk helpen in de zoektocht naar een nieuw thuis! Daarom werken wij samen met 'Copaan'. Copaan is een persoonlijk en online zoeksysteem die aangesloten NVM aankoopmakelaars gebruiken om jou als zoeker op maat van dienst te kunnen zijn.

Beter, sneller en leuker
Het systeem biedt de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Jij creëert zelf heel eenvoudig, online een volledig beeld van de prioriteiten, wensen en eisen. Buurtinformatie is geïntegreerd. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen en woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral heel effectief.

Meer weten over Copaan en onze dienstverlening?
In de zoektocht naar een nieuw huis kunnen wij jou volledig ondersteunen, dit kan zowel met Copaan maar ook zonder. Onze aankoopmakelaars staan jou graag te woord in een gratis adviesgesprek.

Adviesgesprek aanvragen

De meerwaarde van een aankoopmakelaar

Huis aankopen

Zo werkt Copaan, het online zoeksysteem

Met de Copaantest kun je uitgebreid al jouw eisen en wensen voor een nieuwe woning opgeven, zodat je kunt zien wat de best matchende wijken en woningen zijn in jouw zoekgebied!

Doe de Copaantest en ervaar hoe Copaan jou kan helpen bij het vinden van uw ideale nieuwe woning.

Doe de Copaantest

Aankoopadviesgesprek aanvragen

Wil jij vrijblijvend een aankoopadviesgesprek plannen? Slim!

Een makelaar zal bij je langskomen om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Daarnaast komt er een gedegen aankoopadvies traject uit. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kun je dan nog bepalen of jij de zoektocht en/of het aankopen van een passende woning wilt voortzetten.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement