Huurwoningen Assen

Huurwoningen Assen

7.10 Huurwoning Assen

Huurwoningen in Assen

Van plan om een huis te huren in Assen? Dan bent u bij Lamberink aan het juiste adres. Vind uw huurwoning via Lamberink Makelaars in Assen. Persoonlijk en betrokkenheid vindt u terug in onze dienstverlening. Onze werk is bijzonder waardevol, samen gaan we op zoek naar uw droom huurwoning in Assen wat voelt als een thuis.

7.10 Huurwoning Assen

Huis huren in Assen?
Een goede keuze

Assen heeft veel te bieden. Veel leuke winkels, restaurantjes en een historisch centrum. Assen heeft het allemaal. Bovendien is Assen gemakkelijk bereikbaar want Assen ligt centraal gelegen in Noord-Nederland. Niet voor niets een populaire keuze onder veel mensen. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig voor jong en oud. Iedere leeftijdsgroep kunt u vinden in Assen dit maakt de stad zo leuk! Hier wilt u toch wonen?

7.10 Huurwoning Assen

Huurwoningen in Assen

Bij Lamberink vindt u een ruim aanbod aan huurwoningen in Assen. Of u nu voorkeur heeft voor een appartement, studio of woning, met onze ruime woningaanbod is er voor ieder wat wils. Dagelijks vindt u nieuwe huurwoningen op onze website. Houdt onze website dus goed in de gaten.

Neem eens een kijkje tussen ons huidige aanbod van huurwoningen in Assen. Heeft u iets op het oog? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen of te mailen. Kunt u nog niet helemaal vinden waar u naar op zoek bent? Ook dan helpen we u graag verder. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden voor een huis huren in Assen. Liever kopen? Bekijk dan de nieuwbouwprojecten in Assen of ons actuele aanbod koopwoningen Assen. Lamberink helpt ook graag bij het vinden van jouw nieuwe bedrijfsruimte in Assen. En ook voor vragen op het gebied van taxatie huis Assen en hypotheek in Assen voorzien wij je graag van de juiste informatie.

Wil je graag betrouwbaar hypotheekadvies? Wij denken graag met je mee en verzekeren je van een verantwoord hypotheekadvies in Assen.

Landelijk (Dynamis) netwerk

Grote database met huurwoningen

Uitgebreid marketingpakket

7.10 Huurwoning Assen

Vind uw huurwoning in Assen met Lamberink

Een thuis is een plek waar u helemaal uzelf kunt zijn. Daar werken wij graag aan mee. Voordat we samen op zoek naar de juiste huurwoning in Assen is het verstandig om inzichtelijk te krijgen wat uw woonwensen zijn. Denk hierbij aan dingen zoals: het woonoppervlak, aantal slaapkamers, locatie, voorzieningen en natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk, de prijs. Uw woonwensen staan centraal, we denken en kijken graag met u mee. Wij vinden het in ieder geval ontzettend belangrijk dat we samen een huurhuis voor u vinden wat helemaal voelt als een thuis.

7.10 Huurwoning Assen

Hoe werken wij?

Bij Lamberink werken we aantal in een paar verschillende stappen. Huren werkt heel eenvoudig mits u aan bepaalde eisen voldoet. Wilt u in aanmerking komen voor een huurwoning in Assen? Dan moet u aan de volgende eisen voldoen: netto maandinkomen van minimaal driemaal de huur, minimaal 18 jaar en geen BKR-registratie. Heeft u dit inzichtelijk en voldoet u aan deze drie eisen? Dan kunnen we gaan bezichtigingen!

Wij maken een afspraak om de gewenste huurwoningen in Assen te bekijken. Wij vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk weet over uw toekomstige huurwoning, daarom krijgt u van ons alle benodigde informatie, kostenoverzicht en de voorwaarden van de huurovereenkomst. Bent u enthousiast? Dan vragen wij toestemming van de verhuurder en vindt er een screening plaats. Als alles in orde is en akkoord van beide kanten dan gaat u het huurcontract ondertekenen. Gefeliciteerd met uw huurhuis in Assen!

7.10 Huurwoning Assen

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Assen.

Maandag 08:45 - 17:30
Dinsdag 08:45 - 17:30
Woensdag 08:45 - 17:30
Donderdag 08:45 - 17:30
Vrijdag 08:45 - 17:30

Uw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.

Zoekopdracht plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie