11.21 Bedrijven Groningen

Kantoor in Groningen

Bent u op zoek naar een nieuw kantoor in Groningen of wilt u juist uw huidige kantoor verkopen? Of bent u op zoek naar een bedrijfspand of loods om te huren? Lamberink makelaars helpt u graag bij het vinden van de juiste ruimte voor uw bedrijf. Of het nu gaat om winkels, kantoorpanden, bedrijfsruimtes, zorg-gerelateerd of maatschappelijk vastgoed Groningen, we zijn graag uw makelaar!

Ons kantoor in Groningen is al jaren actief in de makelaardij en heeft een ruim aanbod aan kantoren, bedrijfspanden en loodsen. Of u nu op zoek bent naar een kleine kantoorruimte of juist een grote loods: bij Lamberink makelaars Groningen kunt u terecht voor het huren of kopen van alle soorten bedrijfsruimtes.

11.21 Bedrijven Groningen

Ons aanbod bedrijfspanden in Groningen

Bij Lamberink makelaars hebben we een ruim aanbod aan kantoren, bedrijfspanden en loodsen in Groningen. We hebben zowel nieuwe als gebruikte ruimtes beschikbaar en in alle prijsklassen. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren of kopen van een kleine kantoorruimte, maar ook voor het vinden van een grote bedrijfslocatie. Naast bedrijfspanden kunt u bij ons ook terecht voor koopwoningen in Groningen.

Onze ruimtes zijn geschikt voor verschillende doeleinden, of u nu op zoek bent naar een ruimte voor kantoor, productie, opslag of showroom. Bekijk ons aanbod online of kom langs in ons kantoor in Groningen om de ruimtes zelf te bekijken. Onze makelaars helpen u graag bij het vinden van de juiste ruimte voor uw bedrijf.

Bij Lamberink Makelaars helpen we u niet alleen bij het vinden van het perfecte kantoor of bedrijfspand. We begeleiden u ook graag bij het hele proces, van begin tot eind. Zo helpen we u bij het maken van een weloverwogen keuze, het onderhandelen over de huur- of koopvoorwaarden en het opstellen van een contract.

Landelijk (Dynamis) netwerk
Grote database met panden
Uitgebreid marketingpakket
11.21 Bedrijven Groningen

Verkoop of verhuur van een bedrijfspand in Groningen

Heeft u een kantoor of bedrijfspand in Groningen dat u wilt verkopen of verhuren? Ook dan kunt u terecht bij Lamberink makelaars. Onze ervaren makelaars Groningen helpen u graag bij het verkopen of verhuren van uw ruimte.

Bij Lamberink Bedrijfsmakelaars willen wij graag waarde toevoegen aan uw zakelijk vastgoed. Het doordachte plan van aanpak gaat onder andere in op de prijsbepaling, doelgroep, uitgebreide marketing en bevat ook een courtagevoorstel. Wij brengen het pand onder de aandacht bij ons uitgebreide netwerk maar ook met de nodige on- en offline aandacht. Zo vindt u snel en succesvol een nieuwe eigenaar of huurder voor je kantoor of bedrijfspand in Groningen.

11.21 Bedrijven Groningen

Kies voor Lamberink
als het om een bedrijfspand in Groningen gaat

Ons team bestaat uit ervaren en professionele makelaars, die alles weten van de huur- en koopmarkt voor bedrijven in Groningen. Ze hebben allemaal een achtergrond in de vastgoedbranche en weten precies wat er nodig is om een geslaagde huur- of kooptransactie te behalen.

Ze staan altijd voor u klaar om al je vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van het ideale kantoor, bedrijfspand, koopappartement in Groningen of huurappartement in Groningen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek over een kantoor in Groningen.

Neem vrijblijvend contact op met Lamberink Bedrijfsmakelaars

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl
Telefoonnummer: 0592 338420

Of vul hiernaast uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement