11.26 Vastgoed Groningen

Vastgoed in Groningen

Bent u op zoek naar professioneel vastgoedbeheer in Groningen? Dan bent u bij Lamberink Makelaardij Groningen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoedconsultancy in Groningen en omstreken, en helpen u graag bij het beheren van je vastgoed.

Onze diensten rond vastgoed in Groningen

We bieden een breed scala aan diensten op het gebied van vastgoedbeheer in Groningen. Denk dan vooral in het kader van projectontwikkeling. We helpen graag met het initiëren of verlenen van assistentie in de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten op het gebied van woningen, kantoor- en bedrijfsruimten in de regio Groningen.

Hiertoe verrichten we marktonderzoek in opdracht van ontwikkelaars, gemeenten of andere partijen. Daarnaast stellen wij eigen marktvisies op wanneer een locatie eenmaal in beeld is. Met de backoffice faciliteiten van een grote makelaarsorganisatie als de NVM, weten wij ons altijd verzekerd van up-to-date informatie over de ontwikkelingen en trends in de vastgoedwereld.

Daarnaast bieden we ook andere diensten aan rond vastgoed in Groningen. Denk dan aan ondersteuning bij complexe taxaties, financieringsconstructies, vastgoed beleggingen en fiscaal juridische kwesties.

Wilt u graag investeren in vastgoed in Groningen, maar weet u niet precies hoe u dat het beste kunt doen? Onze vastgoedexperts helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze.
Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Landelijk (Dynamis) netwerk
Grote database met panden
Uitgebreid marketingpakket

Het team van Lamberink staat voor je klaar

Ons team bestaat uit ervaren bedrijfsmakelaars, NVM makelaars en een taxateur bedrijfsmatig vastgoed. Ze hebben een uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in Groningen. Maar ook voor koopappartementen, huurwoningen en kantoorruimte in Groningen. Ze hebben jarenlange ervaring in alle vragen rond het beheren van vastgoed. Ze staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het beheren van uw vastgoed.

Bij Lamberink Makelaars staan we bekend om onze goede service. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. We werken snel en efficiënt, zodat u zo min mogelijk omkijken hebt naar vragen rond het beheer van uw vastgoed. Zo kunt u u volledig focussen op uw corebusiness, terwijl wij ons bezighouden met hetgeen waar wij goed in zijn.

Twijfelt u nog of Lamberink Makelaars het juiste bedrijf is voor het beheer van uw vastgoed in Groningen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We vertellen u graag meer over onze diensten en hoe we u kunnen helpen bij het beheren van uw vastgoed in Groningen.
Contact met een bedrijfsmakelaar?

Neem vrijblijvend contact op met Lamberink Bedrijfsmakelaars

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl
Telefoonnummer: 0592 338420

Of vul hiernaast uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement