13.47 Bedrijfspand Leeuwarden

Bedrijfspand in Leeuwarden

Op zoek naar een bedrijfspand in Leeuwarden? Dan bent u bij Lamberink aan het juiste adres want wij zijn de bedrijfsmakelaar voor Noord-oost Nederland. Of u nu op zoek bent naar een winkelpand, kantoorpand of bedrijfsruimte, wij helpen u graag! Door onze jarenlange ervaring en kennis van de huizenmarkt weten wij als geen ander op welke belangrijke punten we moeten letten. Onze bedrijfsmakelaars adviseren en begeleiden u graag bij het vinden van een bedrijfspand in Leeuwarden.

13.47 Bedrijfspand Leeuwarden

Uw partner in bedrijfshuisvesting

Lamberink makelaars & adviseurs heeft een uitgebreid aanbod van bedrijfspanden in Leeuwarden. Want het verkopen of verhuren van een bedrijfspand in Leeuwarden vraagt om een makelaar die kennis heeft van de vastgoedmarkt. Lamberink heeft alle kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het vinden van een bedrijfspand in Leeuwarden of het verhuren van een bedrijfspand in Leeuwarden.

Landelijk (Dynamis) netwerk
Grote database met panden
Uitgebreid marketingpakket

Bedrijfsruimte in Leeuwarden

Samen met jou kijken we naar mogelijkheden voor het huren van een bedrijfsruimte in Leeuwarden. Zet u uw eisen en wensen eens op een rijtje, denk hierbij bijvoorbeeld aan het totale oppervlak, de prijs en denk eens na over de locatie van het pand. Als u de wensen inzichtelijk hebt kunnen we u wensen vertalen naar een duidelijk zoekprofiel.

Heeft u een bedrijfspand in Leeuwarden en wilt u deze graag verhuren? Ook dan bent u bij Lamberink aan het juiste adres. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden voor de verhuur van het pand. Zo maken we samen een doordacht plan van aanpak met prijsbepaling, doelgroep, uitgebreide marketing en bevat dit plan een courtage voorstel. Vervolgens brengen wij het pand onder de aandacht in ons uitgebreide netwerk.

Benieuwd naar de waarde van uw pand? Vraag dan geheel vrijblijvend een waardebepaling aan. Liever persoonlijk contact? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze vastgoedadviseurs, zij helpen u graag verder.

Bekijk onze bedrijfspanden in Leeuwarden

13.47 Bedrijfspand Leeuwarden

Winkelruimte te huur Leeuwarden

Bent u specifiek op zoek naar een winkelruimte in Leeuwarden? Ook dan helpen we u graag verder. Bij het huren van een winkelruimte moet u rekening houden met een aantal belangrijke zaken. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de bereikbaarheid van het pand, de ligging, de grote en de groeimogelijkheden. Want u wilt natuurlijk zo lang mogelijk gebruik maken van het pand zodat uw klanten u kunnen herkennen.

13.47 Bedrijfspand Leeuwarden

De voordelen van Lamberink

Met een enthousiast team bieden wij de volledige dienstverlening op het gebied van huurappartementen in Leeuwarden, koopappartementen in Leeuwarden, bedrijfshuisvesting, verzekeringen en een hypotheek in Leeuwarden. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en zijn ervaren onderhandelaars. Dit maakt Lamberink Makelaars de geschikte makelaar in Leeuwarden voor de koop en verkoop van uw bedrijfspand in Leeuwarden. Kiest u voor Lamberink makelaars? Dan kiest u voorn kwaliteit, persoonlijkheid, betrokkenheid en het beste advies.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar!

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl | Telefoonnummer: 0592 338420

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement