13.37 Huis te koop Leeuwarden

Huis te koop in Leeuwarden

Leeuwarden is een van de oudste steden van Noord-Nederland. Van tal aan culturele bezienswaardigheden tot aan de grootste evenementen, Leeuwarden heeft het allemaal.

Het grootste deel van de inwoners woont in bestaande bouw maar Leeuwarden wordt steeds populairder om zijn nieuwbouwwijken. Huis kopen of verkopen in Leeuwarden? Wij van Lamberink makelaars en adviseurs helpen u graag verder.

13.37 Huis te koop Leeuwarden

Koopappartementen Leeuwarden

Een huis vinden die voldoet aan uw wensen en eisen kan een hele zoektocht zijn. Voordat u op zoek gaat naar uw koopwoning in Leeuwarden is het verstandig om enkele dingen te regelen. Een huis kopen is geen dagelijks bezigheid, daarom is het verstandig om u eerst te laten adviseren door een van onze hypotheekadviseurs. Zij geven u persoonlijke advies en inzicht over uw financiële situatie. Stel vast wat u maximaal wil besteden en laat uw hypotheek berekenen.

Daarnaast is het verstandig om gebruik te maken van een aankoopmakelaar in Leeuwarden. Zij kennen de regio, het prijspeil en het aanbod. Of het nu gaat om de koop van uw droomhuis, de verkoop van uw huidige woning of een huis huren in Leeuwarden, bij Lamberink zijn we van alle markten thuis en helpen we u graag van A tot Z.

Woonwensen en eisen

Voordat koopappartementen in Leeuwarden gaan bezichtigingen is het van groot belang dat u uw woonwensen en eisen alvast inzichtelijk hebt. Dit gaat u helpen bij het vinden van uw droomhuis. Ga eens na wat u precies zoekt in een woning. Wat zijn de kenmerken en eisen voor een woning. Daarnaast is het belangrijk om u alvast te oriënteren op de huizenmarkt. Kijk naar de beschikbare woningen en prijzen. Zo kunt u een beter beeld vormen van welke woonwensen jij belangrijk vindt. Maak bijvoorbeeld eens een checklist en zet deze op volgorde van belangrijkheid.

Een belangrijk reden om ergens wel of niet te gaan wonen is de wijk. Dit kan bepalend zijn voor uw hypotheek en uw woonplezier. Want ben u op zoek naar een huis gelegen in een drukke woonwijk of juist aan een rustige weg? Daarnaast is het verstandig om te kijken wat er in de omgeving te doen is. Is er een school in de buurt, is het dicht bij uw werkplek, en dicht bij de rest van uw familie? Allemaal zaken die invloed kunnen hebben op uw woonwensen.

Landelijk (Dynamis) netwerk
Grote database met zoekers
Uitgebreid marketingpakket
13.37 Huis te koop Leeuwarden

Woningaanbod Leeuwarden

Neem eens een kijkje tussen ons actuele woningaanbod, hier vindt u alle huizen die te koop staan in Leeuwarden. Van studio’s, appartementen tot aan vrijstaande woningen buitenaf u vindt het bij Lamberink Makelaars. Staat uw droomhuis hier niet tussen? Laat dan gratis uw zoekopdracht achter dan gaan we samen met jou op zoek naar uw droomhuis in Leeuwarden!

Koopwoningen in Leeuwarden

De Yp 74, 9251 NB, Burgum
De Yp 74, 9251 NB, Burgum
De Yp 74, 9251 NB, Burgum
Open huis
De Yp 74
9251 NB, Burgum
  • 115 m²
  • 5
€ 275.000 k.k.
Zaailand 229, 8911 BL, Leeuwarden
Zaailand 229, 8911 BL, Leeuwarden
Zaailand 229, 8911 BL, Leeuwarden
Zaailand 229
8911 BL, Leeuwarden
  • 76 m²
  • 3
€ 259.000 k.k.
Zaailand 39, 8911 BL, Leeuwarden
Zaailand 39, 8911 BL, Leeuwarden
Zaailand 39, 8911 BL, Leeuwarden
Zaailand 39
8911 BL, Leeuwarden
  • 125 m²
  • 3
€ 375.000 k.k.
13.37 Huis te koop Leeuwarden

De voordelen van Lamberink Makelaars

Met een enthousiast team bieden wij de volledige dienstverlening op het gebied van wonen, een bedrijfspand in Leeuwarden, hypotheken en verzekeringen. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en zijn ervaren onderhandelaars. Kortom als u kiest voor Lamberink Makelaars weet u in ieder geval zeker dat u niet teveel betaalt. Dit maakt Lamberink Makelaars de geschikte makelaar voor de koop en verkoop van uw woning in Leeuwarden.

13.37 Huis te koop Leeuwarden

Openingstijden

Wij werken op onze vestiging in Leeuwarden alleen op afspraak.

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak

Uw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie