Melkemastate , 8925 AP, Leeuwarden

  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 1 - € 1 € 1 - € 1
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP/VERHUUR De plannen voor de appartementen vorderen snel. De planning is dat begin volgend jaar gestart wordt met de bouw en dat de appartementen naar verwachting eind 2024 worden opgeleverd. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit...

Toon meer

Kenmerken

BINNENKORT IN VERKOOP/VERHUUR

De plannen voor de appartementen vorderen snel. De planning is dat begin volgend jaar gestart wordt met de bouw en dat de appartementen naar verwachting eind 2024 worden opgeleverd. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit project? Schrijf u in voor de nieuwsbrief op: nieuwwonenfryslan.nl.

LOCATIE
Het kantoorpand/appartementengebouw ligt in de gemoedelijke en groene wijk Camminghaburen, waar het prettig wonen is. De buurt beschikt over diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, een goede busverbinding en een eigen treinstation. Daarnaast is de wijk ook ideaal gelegen ten opzichte van uitvalswegen. Vlakbij ligt het natuurgebied De Groene Ster met zijn bossen, stranden en wandelmogelijkheden. Het centrum van Leeuwarden is op fietsafstand

HET PROJECT
Het kantoorpand in de woonwijk Cammingaburen te Leeuwarden wordt getransformeerd naar appartementengebouw, naar verwachting zullen hier circa 45 huurappartementen en circa 45 koopappartementen worden gerealiseerd. In dit gebouw wordt een speciale ontmoetingsruimte voor senioren gecreëerd. Met de transformatie worden meerdere doelgroepen bediend, zowel jong als oud.

De Melkemastate als gebouw om te te wonen en te leven vindt zijn inspiratie in de zogeheten 'blue zones'. In Fryslân ook wel treffend 'bloeizones' genoemd. Dit zijn plekken die een gelukkig en gezond leven bevorderen. Ontwikkelaar Blue Zone transformeert de Melkemastate naar een woonomgeving met ruimte om regelmatig te bewegen, sociale contacten te onderhouden en om een positieve mindset te ondersteunen. In het kort zijn dat de elementen voor een gelukkig en gezond leven.

BELANGSTELLING?
Heeft u interesse en wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het nieuwbouwproject ‘Melkemastate’?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief of neem contact op met de verkopende makelaar voor meer informatie.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1 - € 1 € 1 - € 1
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 90

Locatie

Plaats Leeuwarden
Land NL

Ontdek de woning

Melkemastate, Leeuwarden

Hier zult u wonen

Melkemastate, 8925 AP, Leeuwarden

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.