'Één uur check'

Een compacte check voor uw woonmogelijkheden? Op zaterdag 2 oktober heeft u de mogelijkheid om een 'ÉÉN UUR CHECK' op onze kantoren te doen.

Een 'één uur check'?! Dat klopt! In dit vrijblijvende gesprek van ongeveer een uur gaat u op verkenning naar uw woonmogelijkheden. Heeft u een woning die u wilt verkopen, of vist u keer op keer achter het net tijdens bezichtigingen? Benieuwd naar de mogelijkheden van een hypotheek of wellicht het oversluiten hiervan? We helpen u graag met deze vragen.

We kijken tijdens dit gesprek samen naar uw wensen, uw huidige situatie en wat er allemaal mogelijk is. Dus heeft u behoefte aan wat extra duidelijkheid over uw mogelijkheden? Vul onderstaande gegevens in, dan plannen we een geschikt moment in. En het fijne van deze check: het kost u slechts één uur van uw zaterdag. Plan daarom direct uw afspraak in.

Open Huizen Dag

Doe op zaterdag 2 oktober onze één uur check!

  • Verkoop check
  • Hypotheek check
  • Aankoop check
Open Huizen Dag

Verkoop check

Heeft u een eigen woning en bent u benieuwd wat deze momenteel waard is? Het kan financieel interessant zijn om nu te verkopen. Benieuwd wat uw huidige woning waard is? We bekijken het graag voor u, vul onderstaande gegevens in om een afspraak in te plannen.

Open Huizen Dag

Hypotheek check

Een hypotheek afsluiten en nieuwschierig naar uw mogelijkheden, of heeft u al een hypotheek en bent u benieuwd of overstappen iets voor u is? De rente is historisch laag en kan u veel financieel voordeel opleveren. Wat er in uw situatie het beste past, zoeken we graag voor u uit. Door onderstaande gegevens in te vullen, plannen we eenvoudig een afspraak met u in.

Open Huizen Dag

Aankoop check

Ineens ziet u hét ideale huis of appartement te koop staan... Maar hoe komt u er tussen in deze hectische woningmarkt? Een huis kopen doet u tenslotte niet iedere dag. Wij vertellen u precies hoe onze aankoopservice er uitziet en welke voordelen dat voor u heeft. Verder krijgt u uitleg over ons uitgebreid online zoeksysteem.

Vul onderstaand formulier in om uw gesprek in te plannen.

Plan eenvoudig uw 'één uur check' in

Fijn dat u op zaterdag 2 oktober bij ons op kantoor langs wilt komen voor een 'één uur check'. Vul de gegevens in geef aan bij welk kantoor u wilt langskomen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak in te plannen.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie