13.21 Huurwoningen Leeuwarden

Huurwoningen in Leeuwarden

Leeuwarden is een van de oudste steden van Noord-Nederland. Van tal aan culturele bezienswaardigheden tot aan de grootste evenementen, Leeuwarden heeft het allemaal. Appartement huren in Leeuwarden? Een logische keuze. Lamberink Makelaars helpt u graag mee met de zoektocht naar uw huurhuis in Leeuwarden.

13.21 Huurwoningen Leeuwarden

Huurappartementen in Leeuwarden

Of u nu voorkeur hebt voor een appartement, studio of huurhuis met onze kennis en ervaring vinden we uw huurappartement in Leeuwarden. Via ons woningaanbod ziet u in

één oogopslag de huurwoningen in Leeuwarden. Hier kunt u informatie vinden over het totale woonoppervlak, het aantal kamers, foto’s, voorzieningen en buurtstatistieken.

Landelijk (Dynamis) netwerk
Grote database met huurwoningen
Uitgebreid marketingpakket

Huis huren in Leeuwarden

Een thuis is een plek waar u helemaal uzelf kan zijn. Daar werken wij graag aan mee. Voordat we samen op zoek naar de juiste huurwoning in Leeuwarden is het verstandig om inzichtelijk te krijgen wat uw woonwensen zijn. Het is belangrijk om hiervan een checklist te maken. Denk bijvoorbeeld aan de ligging, algemene staat, indeling, sanitair, keuken en overige voorzieningen. Allemaal zaken die u kunt toevoegen aan uw checklist.

Uw woonwensen staan centraal. We denken en kijken graag met u mee. Wij vinden het in ieder geval ontzettend belangrijk dat we samen een huurhuis voor u vinden wat helemaal voelt als een thuis. Natuurlijk kunnen wij ook mee denken voor een koopwoning in Leeuwarden.

Bekijk onze huurwoningen in Leeuwarden

13.21 Huurwoningen Leeuwarden

Uw huurwoning in Leeuwarden in 3 stappen

Woning huren in Leeuwarden? Dan moet u voldoen aan de onderstaande drie eisen.

  • Een nette maandinkomen van minimaal driemaal de huur
  • Minimale leeftijd van 18 jaar
  • Geen BKR-registratie
Geef uw woonwensen door

Voldoet u aan bovenstaande drie eisen? Dan kan de zoektocht naar uw huurwoning in Leeuwarden beginnen. Samen gaan we de gewenste huurwoningen bezichtigingen. U krijgt van ons alle relevante informatie over de woonruimte, servicekosten en de voorwaarden van de huurovereenkomst. Deze nemen we samen met u door. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Voldoet een van de woningen die u hebt, bezichtigd aan uw eisen? Dan vagen wij toestemming van de verhuurder en vindt er een screening plaatst. Als dit succesvol is afgerond kunt u het huurcontract gaan ondertekenen. Gefeliciteerd met uw huurwoning in Leeuwarden!

13.21 Huurwoningen Leeuwarden

De voordelen van Lamberink Makelaars

Met een enthousiast team bieden wij de volledige dienstverlening op het gebied van wonen, bedrijfsruimte in Leeuwarden, verzekeringen en hypotheken in Leeuwarden. Wij kennen de woningmarkt als geen ander. Kiest u voor Lamberink makelaardij Leeuwarden? Dan kiest u voor kwaliteit, persoonlijkheid, betrokkenheid en het beste advies.

13.21 Huurwoningen Leeuwarden

Openingstijden

Wij werken op onze vestiging in Leeuwarden alleen op afspraak.

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak

Uw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.