10.14 Woning huren Emmen

Huis in huren Emmen

Winkels, restaurants, een sfeervol centrum, prachtige pleinen en genoeg bos. Emmen is een leuke stad om in te wonen voor jong en oud. Wij van Lamberink makelaars helpen u graag bij het vinden van uw huurhuis in Emmen. Met een enthousiast team werken wij iedere dag hard om voor onze klanten hun droomhuis te vinden. Wonen, werken en plezier kunnen goed worden gecombineerd in deze groene stad. Vind uw huurhuis in Emmen met Lamberink Makelaars. Neem eens een kijkje tussen ons woningaanbod en laat u inspireren door de verschillende appartementen, studio’s en huizen die wij aanbieden in Emmen.

10.14 Woning huren Emmen

Appartement huren in Emmen

Als u van plan bent om een appartement te gaan huren in Emmen zit u misschien wel met een aantal vragen. Misschien gaat u wel voor het eerst op uzelf wonen, samenwonen of bent u toe aan een nieuwe start in een nieuwe woning. Iedereen heeft een andere oorzaak, maar wel met hetzelfde doel: op zoek naar een huurhuis in Emmen.

Emmen kent veel verschillende wijken met ieder zijn eigen charmes. Kijk eens rond in Emmen en bekijk in welke wijken u graag zou willen wonen en welke niet, dit maakt de zoektocht naar een huurhuis in Emmen een stuk gemakkelijker. Want bent u op zoek naar een rustige kindvriendelijke wijk of juist naar een wat stadse wijk met een ruime keuze uit voorzieningen. Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat u graag in het kloppend hart van Emmen wil gaan wonen. Appartement huren in Emmen Centrum? Ook dit is mogelijk bij Lamberink Makelaars Emmen.

Een goed, gezellig en comfort huurhuis is van groot belang. Want thuis is een plek waar u helemaal tot rust kan komen, jezelf kan zijn en gewoon op je gemak moet voelen. Wij van Lamberink helpen je graag mee met de zoektocht naar een huurhuis in Emmen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en wensen. Ben je er nog niet helemaal uit of je graag een huis wil huren of wil kopen in Emmen? Dan is het verstandig om in gesprek te gaan met een hypotheekadviseur in Emmen. Zij geven je uitgebreid advies over de mogelijkheden voor een huis kopen in Emmen.

Landelijk (Dynamis) netwerk
Grote database met huurwoningen
Uitgebreid marketingpakket

Hoe werken wij?

Huren kan bij ons in drie eenvoudige stappen. We kijken altijd eerst naar de inkomensnorm om daarop het passende aanbod op af te stemmen. De inkomensnorm is minimaal driemaal de maandhuur van het appartement. Voldoet u aan de inkomensnorm? Dan maken we graag een afspraak voor een bezichtiging om de huurappartementen in Emmen te gaan bekijken. We geven hierbij alle informatie die u nodigt, hebt om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

Voldoet het huurhuis in Emmen helemaal aan uw wensen? Dan vragen we toestemming aan de verhuurder en vindt er een screening plaats. Dit doen we samen met een gespecialiseerd bureau. Als alle papieren zijn goedgekeurd dan nemen we samen het huurcontract door. Bent u akkoord met de voorwaarden in het huurcontract? Dan kunt u tekenen en is de huurwoning in Emmen officieel van u, gefeliciteerd!

Maak kennis met team Emmen

Anja Tienstra Anja Tienstra
Anja Tienstra Anja Tienstra

Commercieel Binnendienst Medewerker

Harald Engelsman RM Harald Engelsman RM
Harald Engelsman RM Harald Engelsman RM

Register Makelaar

Lianne Turksma Lianne Turksma
Lianne Turksma Lianne Turksma

Commercieel Binnendienst Medewerker

Vera Bauerhuit Vera Bauerhuit
Vera Bauerhuit Vera Bauerhuit

Vastgoedadviseur Wonen

Annemiek Nieuwenhuis Annemiek Nieuwenhuis
Annemiek Nieuwenhuis Annemiek Nieuwenhuis

Vastgoedadviseur Wonen

10.14 Woning huren Emmen

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Drachten.

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

Uw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.