10.02 Huis te koop Emmen

Huis te koop in Emmen

Bent u op zoek naar een huis te koop in Emmen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Emmen is een prachtige stad in Drenthe, bekend om haar mooie natuur en het Drents-Friese Wold. Maar er is nog veel meer te doen in Emmen. Zo hebben we een ruim aanbod aan huizen te koop, van ruime herenhuizen tot leuke appartementen. Of u nu op zoek bent naar een koopwoning, een koopappartement of een huis met een grote tuin: we hebben vast wat u zoekt.

Huis verkopen

En heeft u al een woning in Emmen die u wilt verkopen? Ook daarbij kunnen we u helpen. Onze ervaren makelaars zetten een uitgebreid marketingpakket in. We halen alles uit de kast om ervoor te zorgen dat u een optimaal verkoopresultaat krijgt. Zo vindt u snel en succesvol een nieuwe eigenaar voor uw woning in Emmen.

Wonen in Emmen? Een prima keuze

Wanneer u op zoek gaat naar een huis te koop Emmen, dan kiest u ervoor om in een plaats te gaan wonen met veel voordelen. Emmen heeft naast het centrum zeven grote woonwijken met eigen winkelcentra. Verder kent Emmen meerdere kleine wijken, buurten en buurtschappen. Zoekt u naar een woning te koop met veel aandacht voor groen? Dan zijn ongetwijfeld de oostelijke wijken Angelslo en Emmerhout goed geschikt.

Emmen is een stad die ook nu nog volop in ontwikkeling is. Zo is de wijk Delftlanden een van de recentste ontwikkelde wijken. Dit moet de achtste grote woonwijk van Emmen worden. In Emmen wonen iets meer dan 100.000 inwoners en de stad kent een groot en gevarieerd winkelaanbod. Het centrum van Emmen heeft een groen hart met oude bomen rond de Grote Kerk.

Verder staat Emmen nog bekend voor de grote publiekstrekker Wildlands Adventure Zoo. Een gethematiseerd dierenpark aan de rand van het centrum. In Emmen is er ruimte voor film, theater en muziek met een eigen bioscoop en een theater. Daarnaast kent Emmen een eigen voetbalclub en zijn er in Emmen meerdere sportparken, sporthallen en gymzalen te vinden.

Koopwoningen in Emmen

Ransuil 96, 7827 GM, Emmen
Ransuil 96, 7827 GM, Emmen
Ransuil 96, 7827 GM, Emmen
Ransuil 96, 7827 GM, Emmen
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Ransuil 96
7827 GM, Emmen
  • 102 m²
  • 4
€ 275.000 k.k.
Middenweg 96, 7844 KZ, Veenoord
Middenweg 96, 7844 KZ, Veenoord
Middenweg 96, 7844 KZ, Veenoord
Middenweg 96, 7844 KZ, Veenoord
Bekijk alle afbeeldingen
Exclusief
Middenweg 96
7844 KZ, Veenoord
  • 276 m²
  • 7
€ 1.200.000 k.k.
De Ovonde, Klazienaveen
De Ovonde, Klazienaveen
De Ovonde, Klazienaveen
De Ovonde, Klazienaveen
Bekijk alle afbeeldingen
Verkoop gestart
De Ovonde
7891 GG, Klazienaveen
  • 64 m² - 76 m²
€ 329.000 - € 399.000 v.o.n.
10.02 Huis te koop Emmen

Uw wensen staan centraal

Voordat u een huis koopt in Emmen wilt u ongetwijfeld de belangrijkste wensen op een rij hebben. Welke financiële ruimte is er om een huis te kopen in Emmen? Dit kunt u doen met een hypotheekadviseur. Ze geven u meer advies over het afsluiten van een hypotheek in Emmen.

Weet u welk budget er is, dan is het zaak om te kijken naar de woonwensen die u heeft. In welke wijk zou u graag willen wonen? Hoeveel woonoppervlak heeft u nodig en wat is het ideale aantal slaapkamers?

Daarnaast is het goed om te weten welke voorzieningen in de buurt van het huis niet mogen ontbreken. Onze makelaars in Emmen kijken graag met u mee en gaan op basis van uw wensen aan de slag met het zoeken van een passend huis te koop in Emmen. Toch liever huren? Wij onderzoeken met u graag de mogelijkheden voor een huis huren in Emmen.

Landelijk (Dynamis) netwerk
Grote database met zoekers
Uitgebreid marketingpakket
10.02 Huis te koop Emmen

Kies voor Lamberink als het om een huis in Emmen gaat

Twijfelt u nog of Emmen de juiste stad voor u is? Kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze makelaars vertellen u graag meer over de verschillende wijken en buurten in Emmen en helpen u bij het maken van een weloverwogen keuze. We hopen u snel te mogen verwelkomen in ons kantoor in Emmen of een van de andere vestigingen. We helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.

10.02 Huis te koop Emmen

Openingstijden

Op werkdagen ben je van harte welkom op onze vestiging in Emmen.

Maandag 08:45 - 17:30
Dinsdag 08:45 - 17:30
Woensdag 08:45 - 17:30
Donderdag 08:45 - 17:30
Vrijdag 08:45 - 17:30

Uw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.