9.10 Woning huren Drachten

Huis huren Drachten

Bent u op zoek naar huurwoningen in Drachten? Lamberink Makelaars is dé makelaar voor het huren van huizen en appartementen in Drachten en omgeving. Wij hebben een ruim aanbod aan huurwoningen, van appartementen tot gezinswoningen.

Ons team bestaat uit ervaren makelaars die u graag helpen bij het vinden van de perfecte huurwoning in Drachten. Wij luisteren goed naar de wensen en behoeften en zoeken vervolgens naar een woning die aan alle eisen voldoet.

9.10 Woning huren Drachten

Verschillende type woningen huren in Drachten

Bij Lamberink Makelaars kunt u terecht voor het huren van huizen en appartementen in alle prijsklassen. Of het nu gaat om een betaalbare studio of een luxe penthouse, wij hebben vast iets voor u in ons aanbod.

Ook als u op zoek bent naar een huurappartement in Drachten zit u bij ons goed. Wij hebben verschillende appartementen beschikbaar, zowel voor korte als lange termijn. Zo kunt u gemakkelijk tijdelijk in Drachten wonen, bijvoorbeeld voor werk of studie.

9.10 Woning huren Drachten

Huren in Drachten?
Een goede keuze

Drachten is een stad gelegen in de provincie Friesland, in het noorden van Nederland. De stad is populair onder jonge gezinnen vanwege de goede voorzieningen en de leuke uitstapjes die er te doen zijn.

Zo zijn er verschillende musea en parken, zoals het Jister en het Het Drait, waar u heerlijk kunt wandelen of picknicken. Verder zijn er in Drachten talloze winkels en restaurants te vinden, waardoor u alles wat u nodig hebt binnen handbereik hebt. Kortom, Drachten is een gezellige en comfortabele plaats om te wonen.

Landelijk (Dynamis) netwerk
Grote database met huurwoningen
Uitgebreid marketingpakket

Woning huren in drie gemakkelijke stappen

Bij Lamberink Makelaars helpen we u niet alleen bij het vinden van het perfecte huis om te huren in Drachten. We begeleiden u graag bij het hele proces, van begin tot eind. Zo helpen we u bij het maken van een weloverwogen keuze. Een huis huren in Drachten kan bij ons gemakkelijk in drie stappen.

We starten met een bezichtiging van het huis. Voldoet u aan de voorwaarden zoals de inkomensnorm, dan maken we graag een afspraak om de woning te bezichtigen. Onze team voorziet u dan van alle informatie over de woning, eventuele servicekosten en de voorwaarden van de huurovereenkomst.

De volgende stap is toestemming van de verhuurder. Bent u tevreden over de woning en wilt u deze gaan huren, dan vragen we toestemming aan de verhuurder. Deze zal een screening doen van uw identiteitspapieren bij een gespecialiseerd bureau waar wij mee samenwerken.

De derde en laatste stap is het opleveren van de woning. Wij bieden u een huurcontract aan ter ondertekening. U maakt de waarborgsom en de huur over en daarna leveren we de woning op. Wij maken een inspectierapport op en u ontvangt de sleutels, gefeliciteerd u huurt nu een woning in Drachten.

Maak kennis met team Drachten

Maaike de Swart Maaike de Swart
Maaike de Swart Maaike de Swart

Financieel Adviseur | Erkend Hypothecair Planner

Ronald  Zuidhof RM RT Ronald Zuidhof RM RT
Ronald  Zuidhof RM RT Ronald Zuidhof RM RT

Register Makelaar/Taxateur

Thekla Baron RM RT Thekla Baron RM RT
Thekla Baron RM RT Thekla Baron RM RT

Register Makelaar/Taxateur

9.10 Woning huren Drachten

Kies voor Lamberink als het om een woning huren in Drachten gaat

Bent u benieuwd naar ons aanbod aan huurwoningen in Drachten? Neem gerust contact op met Lamberink Makelaars of bekijk onze website voor het actuele aanbod. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte huurwoning in Drachten!

9.10 Woning huren Drachten

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Drachten.

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

Uw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.