11.28 Taxeren Groningen

Taxatie in Groningen

Een taxatierapport opmaken kun je om verschillende redenen doen. Misschien wil je graag weten wat je huidige woning waard is, omdat je deze binnenkort gaat verkopen. Misschien heb je een woning gebouwd en ben je nu benieuwd naar de actuele waarde of wil je een ander huis kopen in Groningen. Wat de reden ook is, een woning taxeren in de omgeving Groningen, kan gemakkelijk en snel met Lamberink Makelaars & Adviseurs.

Direct contact

Onze erkende taxateurs helpen je graag en geven advies. Wat je wensen ook zijn als het gaat om taxeren in de regio Groningen, onze mensen hebben ruime ervaring. We geven graag een persoonlijk advies rond alle vraagstukken over taxeren.

11.28 Taxeren Groningen

Woning in Groningen taxeren

Wij zijn een gespecialiseerde makelaar voor de noordelijke provincies van Nederland. Wij kennen daarom de huizenmarkt door en door. Bij ons ben je aan het juiste adres als je een huis wil laten taxeren in Groningen. Wij verzorgen de taxatie van het huis compleet en leveren jou een uitgebreid taxatierapport aan. Ook voor koopappartementen in Groningen.

In een taxatierapport voor een woning in Groningen, vind je o.a. de beschrijving van de stand van het onderhoud van de woning. Daarnaast bevat het een onderbouwing van het waardeoordeel van het huis. Verder staan er nog zaken in als de privaatrechtelijke aspecten, de staat van het huis en een omschrijving van de omgeving.

11.28 Taxeren Groningen

Lamberink Makelaars & Adviseurs in Groningen

Wij hebben een team van professionele en ervaren makelaars in Groningen. Wij weten alles van de huur- en koopmarkt voor huizen in Groningen en de omgeving van Groningen. Heb je een taxatie nodig voor een hypotheekaanvraag, een scheiding of een andere reden, wij denken graag met je mee.

Onze erkende taxateurs leveren complete rapporten op waarmee je verder kunt. Vraag meer informatie bij ons op voor jouw specifieke situatie of laat je gegevens achter via onze website als je door ons een taxatierapport wilt laten opstellen. Voor huurwoningen in Groningen of een kantoor in Groningen kun je ook bij ons terecht.

11.28 Taxeren Groningen

Openingstijden Lamberink makelaars en hypotheekadviseurs Groningen

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Groningen.

Maandag 08:45 - 17:30
Dinsdag 08:45 - 17:30
Woensdag 08:45 - 17:30
Donderdag 08:45 - 17:30
Vrijdag 08:45 - 17:30