Appartement kopen in Groningen?

Appartement kopen in Groningen?

Lamberink makelaars helpt jou bij de zoektocht naar een appartement in Groningen

Koopappartementen Groningen

Kies voor een aankoopmakelaar in Groningen

Vergroot de kans bij het kopen van jouw nieuwe koopappartement in Groningen. Met ons makelaarskantoor in Groningen en ruime ervaring en kennis in het kopen van appartementen helpen wij je verder, met altijd resultaat!

Koopappartementen Groningen

Waarom een makelaar inschakelen?

Een aankoopmakelaar in Groningen brengt veel voordelen met zich mee en heeft uiteindelijk invloed op de aankoopprijs van het appartement. Als je een appartement in Groningen wilt kopen, houden wij rekening met de volgende punten:

 • Wat is de bouwkundige staat van het appartement in Groningen?
 • Zijn er dingen die ik over het hoofd zie?
 • Ik ben waarschijnlijk niet de enige kijker van het appartement, wat doe ik als er meer kapers op de kust zijn?
 • De vraagprijs van het appartement is bekend, maar wat is nou een reële aankoopprijs?
 • Wat moet ik bieden voor een koopappartement in Groningen?

  Deze vragen zijn als koper van een appartement meestal lastig te stellen aan de makelaar van de verkoper. De tegenpartij heeft als doel om een zo hoog mogelijke prijs te realiseren.

  Lamberink maakt er werk van

  Denkwerk
  In welke levensfase u zit, bepaalt uiteindelijk welke antwoorden u zoekt. Het denkwerk is altijd de startfase. Tijdens de startfase spelen ervaring en expertise een grote rol in het bepalen van het traject waarin uw behoefte wordt voorzien. De denkkracht en de creatieve uitvoering is wat u mag verwachten van onze makelaars.
  Maatwerk
  Elke situatie is verschillend. Natuurlijk hebben wij een werkwijze met vele jaren ervaring. Haal hier uw voordeel uit. Ondanks dat uw situatie wordt aangegrepen als maatwerk, mag u uitgaan van onze expertise om een succesvol resultaat te behalen. Maatwerk in werkwijze, maar altijd gegarandeerd van succes.
  Teamwerk
  Het grote voordeel voor u is de omvang van het team en de bijpassende expertises en ervaring die Lamberink kan bieden. Een veelzijdig team, met oplossingen voor elke situatie en een diversiteit die bij iedereen past. Ieder met zijn of haar eigen expertise, gebundeld in één powerteam.
  Netwerk
  Het matchen van een bedrijfsruimte, woning of ander soort onroerend goed hangt af van de hoeveelheid mensen die worden bereikt. Het netwerk van Lamberink strekt zich uit over vier provincies en meerdere vestigingen. Al onze medewerkers dragen hieraan bij en bieden u het voordeel van een grote, ervaren en professionele organisatie.
  Koopappartementen Groningen

  De beste prijs voor jouw koopappartement in Groningen

  Om te voorkomen dat jouw nieuw-gekochte appartement achteraf gebreken heeft, schakel je Lamberink Makelaars in. Zo weet je zeker dat je een goed en degelijk appartement koopt in Groningen. Laat je dus niet direct verleiden door een lage prijs. Kijk verder met een aankoopmakelaar gespecialiseerd in de begeleiding van het kopen van appartementen.

  Koopappartementen Groningen

  Nog geen koopappartement gevonden in Groningen?

  Neem contact op met het makelaarskantoor van Lamberink in Groningen. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en wij gaan samen kijken welke appartementen te koop staan in Groningen en welke het beste bij jou past.

  Samen vinden wij jouw appartement in Groningen

  Iedereen die een appartement wil kopen in Groningen heeft zo zijn eigen reden. Elke situatie is anders en iedereen heeft zijn eigen wensen. Iedere situatie vraagt om begeleiding voor het kopen van een appartement. Lamberink Makelaars is gespecialiseerd in het aankopen van appartementen in Groningen. Wij gaan graag met jou in gesprek om je te begeleiden van zoektocht tot sleuteloverdracht.

  Wil je vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen of wil je direct antwoord op jouw dringende vragen? Neem contact op met ons makelaarskantoor in Groningen via tel:050-3672020.

  Bekijk ons nieuwste aanbod in Groningen

  Simon van Wattumstraat 7, 9951 NJ, Winsum
  Simon van Wattumstraat 7, 9951 NJ, Winsum
  Simon van Wattumstraat 7, 9951 NJ, Winsum
  Simon van Wattumstraat 7, 9951 NJ, Winsum
  Bekijk alle afbeeldingen
  Simon van Wattumstraat 7
  9951 NJ, Winsum
  • 128 m²
  • 5
  € 395.000 k.k.
  Prinses Margrietstraat 21, 9744 CL, Groningen
  Prinses Margrietstraat 21, 9744 CL, Groningen
  Prinses Margrietstraat 21, 9744 CL, Groningen
  Prinses Margrietstraat 21, 9744 CL, Groningen
  Bekijk alle afbeeldingen
  Prinses Margrietstraat 21
  9744 CL, Groningen
  • 81 m²
  • 4
  € 235.000 k.k.
  Bedumerweg 42, 9716 AD, Groningen
  Bedumerweg 42, 9716 AD, Groningen
  Bedumerweg 42, 9716 AD, Groningen
  Bedumerweg 42, 9716 AD, Groningen
  Bekijk alle afbeeldingen
  Bedumerweg 42
  9716 AD, Groningen
  • 70 m²
  • 3
  € 275.000 k.k.
  Bekijk alle appartementen in Groningen
  Bekijk ze hier

  Aankoopadviesgesprek aanvragen

  Wil jij vrijblijvend een aankoopadviesgesprek plannen? Slim!

  Een makelaar zal bij je langskomen om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Daarnaast komt er een gedegen aankoopadvies traject uit. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kun je dan nog bepalen of jij de zoektocht en/of het aankopen van een passende woning wilt voortzetten.

  Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement