Droomhuis gezien?

Uw droomhuis gezien bij een andere makelaar? Neem Lamberink mee als uw aankoopmakelaar!

Ineens ziet u hét ideale huis of appartement te koop staan. U spreekt een bezichtiging af en inderdaad, hier ziet u zichzelf wel wonen.

Maar ja… hoe nu verder?

Wat is de bouwkundige staat? Zijn er dingen die ik over het hoofd zie? Ik ben waarschijnlijk niet de enige kijker, wat doe ik als er meer kapers op de kust zijn? De vraagprijs is bekend, maar wat is nou een reële aankoopprijs? En vooral… wat moet ik bieden?

Vragen die je moeilijk aan de makelaar van de verkoper kunt stellen. Hij is immers uw tegenpartij en heeft de taak een zo hoog mogelijke opbrengst voor de verkoper te realiseren. Maar wie behartigt uw belangen als potentiele koper?

Een huis kopen doe je niet elke dag.

Het gaat om een van de grootste financiële investeringen in een mensenleven. Daarom is het verstandig een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Iemand die op professionele wijze uw belangen behartigt en voor u de kastanjes uit het vuur haalt in de onderhandelingen met de makelaar van de tegenpartij.

Met Lamberink als uw aankoopmakelaar bespaart u veel geld en zorgen.

Wij kennen de woningmarkt als geen ander en zijn ervaren onderhandelaars. Door onze kennis van de markt halen wij voor u het onderste uit de kan in de onderhandelingen met de verkopende partij en lukt het ons vaak om een lagere aankoopprijs te realiseren dan kopers die op eigen houtje een huis kochten.

Kortom, met een aankoopmakelaar van Lamberink betaalt u niet te veel voor het huis. Ook koopt u geen ‘kat in de zak’ voor wat betreft bouwkundige gebreken, erfdienstbaarheden of (bodem)vervuiling. Zo nodig laten we gespecialiseerd onderzoek uitvoeren, zoals een bouwtechnische keuring, bodemonderzoek of een zwamkeuring.

Wat kost de aankoopdienst van Lamberink?

U kunt van tevoren kiezen uit een vast tarief of een prestatietarief.

Keuze A: Vast tarief

€ 2.500,-- inclusief BTW.

Keuze B: Prestatietarief

€ 1250,-- basisbedrag plus 10% over het verschil tussen de vraagprijs en de koopprijs.

De courtage is inclusief BTW.

De tarieven zijn inclusief 21% BTW

Kopen voor de vraagprijs of boven de vraagprijs

In dat geval geldt het vaste tarief van 2.500 euro inclusief btw.

Extra bezichtigingen
Inbegrepen zijn 4 bezichtigingen. Vanaf de 5e woning die we met u gaan bezichtigingen, inspecteren en adviseren berekenen we toeslag van € 175,- inclusief BTW per woning.

Inbegrepen

  1. vrijblijvend gesprek met een van onze hypotheekadviseurs over uw mogelijkheden.
  2. opname in ons zoekersbestand: dagelijks het nieuwste NVM aanbod in uw mailbox.
  3. 1e bezichtigingen doet u alleen, wij gaan met u mee met de 2e bezichtiging.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op