Lamberink nu ook in Coevorden

Sinds kort heeft Lamberink Makelaars ook een vestiging in Coevorden. Martin Dragtstra heeft de makelaarsportefeuille van BD Makelaars overgedragen aan Lamberink en gaat, na 45 jaar werkzaam te zijn geweest in de makelaardij, genieten van meer vrije tijd.

Lamberink
Lamberink Makelaars & Adviseurs bestaat binnenkort 30 jaar. In 1988 opende Harry Lamberink zijn eerste makelaardij in Assen. 10 jaar later volgde een tweede kantoor in Hardenberg waar de roots van de Lamberink’s liggen. Anno nu telt het bedrijf 8 vestigingen en heeft het een toonaangevende positie in het noorden.

Thuis in de regio
De gemeente Coevorden sluit naadloos aan op de werkgebieden van onze kantoren in Emmen en Hardenberg. We kennen de markt én beschikken over een groot netwerk van huizenzoekers en huizenverkopers.

Team Lamberink Coevorden
Bianca Karsten is voor Lamberink het nieuwe gezicht op de huizenmarkt van Coevorden. Ze werkt samen met Erik Holties, registermakelaar/taxateur bij Lamberink Emmen/Coevorden. Hij neemt de waardebepalingen voor zijn rekening. Beiden wonen in de gemeente Coevorden. Gertie Steffens blijft de commerciele binnendienst van het kantoor verzorgen. Behalve de woningen is ook de portefeuille bedrijfspanden van BD Makelaars overdragen aan Lamberink.