Huurwoningen Rolde

Huis huren in Rolde

Woning huren in Rolde? Dat snappen we! Rolde beschikt over voldoende voorzieningen, zoals winkels, scholen en een gezondheidscentrum, waardoor u hier comfortabel kunt wonen. Daarnaast ligt Rolde op een goede afstand van andere steden zoals Assen, Groningen en Emmen, en er zijn goede verbindingen met openbaar vervoer naar deze steden. Een dorpsgevoel, maar toch dicht bij verschillende grote steden maakt Rolde de ideale plek om te wonen, werken en te leven.

Huurwoningen Rolde

Alle woonwensen op een rijtje

Bij Lamberink helpen we u graag. Samen gaan we kijken wat beschikbaar is voor uw budget, woonwensen en ligging. Want al deze factoren zijn ontzettend belangrijk. Heeft u nog geen idee in welke wijk u wilt gaan wonen in Rolde? Dan kijken we samen naar de buurtstatistieken. Hierbij kunt u denken aan de leeftijd van de buurtbewoners en de huishoudens samenstelling. Daarbij is het belangrijk dat u van tevoren weet wat uw woonwensen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het woonoppervlak, tuin, aantal slaapkamers en natuurlijk de voorzieningen in de buurt. Als u dit inzichtelijk heeft kunnen we beter kijken naar huurwoningen in Rolde die voldoen aan uw woonwensen.

  Landelijk (Dynamis) netwerk
  Grote database met zoekers
  Uitgebreid marketingpakket
  Huurwoningen Rolde

  Onze werkwijze

  We snappen dat u het prettig vindt als u van tevoren weet hoe het proces van een huis huren in zijn werk gaat. Bij Lamberink gaat dit heel eenvoudig mits u aan bepaald eisen voldoet. Wilt u in aanmerking komen voor een Huurhuis in Rolde? Dan moet u aan de volgende eisen voldoen: nette maandinkomen van minimaal driemaal de huur, minimaal 18 jaar en geen BKR-registratie. Voldoet u aan deze drie eisen? Dan kunnen we gaan bezichtigen.

  Huurwoningen Rolde

  Enthousiast team van makelaars

  Een woning huren in Rolde? Dan helpt ons enthousiaste team u graag verder. Wij bieden de volledige dienstverlening op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, hypotheken en verzekeringen. Wij kennen de woningmarkt als geen ander. Kiest u voor Lamberink makelaars? Dan kiest u voor kwaliteit, persoonlijkheid, betrokkenheid en het beste advies.

  Uw woonwensen staan centraal

  Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie