Makelaar Drenthe

Makelaar in Drenthe

Het wordt steeds populairder om de overvolle Randstad te verlaten en te verhuizen naar een rustige provincie zoals Drenthe. Niet voor niets een populaire keuze om te gaan wonen en te werken in Drenthe. Ben je van plan om een huis te kopen of jouw eigen huis te verkopen? Dan is het van groot belang om je hierbij deskundig te laten adviseren door een goede makelaar en die makelaar vindt je bij Lamberink. Onze makelaars kennen de markt, het prijspeil, het aanbod en de onderhandelingsmogelijkheden, kortom bij Lamberink geven we het juiste advies voor één van de belangrijke stappen uit jouw leven.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …

Koopwoningen in Drenthe

Noorderdiep 335 B, 7876 CR, Valthermond
Noorderdiep 335 B, 7876 CR, Valthermond
Noorderdiep 335 B, 7876 CR, Valthermond
Noorderdiep 335 B, 7876 CR, Valthermond
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Noorderdiep 335 B
7876 CR, Valthermond
 • 188 m²
 • 7
€ 525.000 k.k.
Narcisstraat 26, 9404 RL, Assen
Narcisstraat 26, 9404 RL, Assen
Narcisstraat 26, 9404 RL, Assen
Narcisstraat 26, 9404 RL, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Narcisstraat 26
9404 RL, Assen
 • 130 m²
 • 5
€ 375.000 k.k.
Kloosterakker, Assen
Kloosterakker, Assen
Kloosterakker, Assen
Kloosterakker, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Kloosterakker
9408 RJ, Assen
  € 1 - € 1
  Wonen in Drenthe

  Lokale makelaar in Drenthe

  Lamberink makelaars Drenthe houdt zich bezig met de vele verschillende facetten van vastgoed. Of het nu gaat om de verkoop van een huis, het kopen van een huis of het regelen van een passende hypotheek of verzekering. Lamberink is er voor jou op het moment dat je één van de belangrijkste beslissingen in je leven maakt. Ook voor verhuur en bedrijfsvastgoed ben je aan het juiste adres. Samen vinden we de beste woning die voldoet aan jouw woonwensen.

  Lamberink Makelaars Drenthe

  Bij ons vindt je alle makelaarsdiensten onder één dak:

  • Verkoopmakelaar Drenthe
  • Aankoopmakelaar Drenthe
  • Verhuurmakelaar Drenthe
  • Taxateur Drenthe
  • Bedrijfsmakelaar Drenthe

  Bij al onze diensten sta jij als klant op nummer één. ‘Groot geworden door klein te blijven’ is een bekende slagzin dat ook van ons kantoor gezegd zou kunnen worden. Alleen door tevreden klanten die steeds weer nieuwe klanten aanbrachten, zijn we gegroeid tot dé woningmakelaar van het Noorden. Naast de klant staan en hem/haar werkelijk toegevoegde waarde bieden dat is altijd de drijfveer geweest in ons werk als makelaar en dat zal het ook blijven.

  Makelaar Drenthe

  Waarom een verkoopmakelaar?

  Een verkoopmakelaar is ontzettend belangrijk. Zowel bij de koop als verkoop van een woning gaat het om grote bedragen. Hulp van een ervaren lokale makelaar komt goed van pas bij de koop en verkoop van een woning. Een makelaar van Lamberink heeft veel kennis van de huidige woningmarkt en weet als geen ander waar eventuele kansen liggen. Hierdoor kan een makelaar jouw woning voor een goede prijs kopen en verkopen. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden voor de koop of verkoop van jouw huis.

  Aankoopmakelaar in Drenthe

  Als je op zoek bent naar een professionele aankoopmakelaar in Drenthe dan zit je bij Lamberink goed. Lamberink makelaars helpt je mee bij het vinden van een droomhuis. Een aankoopmakelaar van Lamberink heeft kennis van de markt, zijn als eerste op de hoogte van het nieuw aanbod huizen en heeft de kennis en ervaring. Die kennis en ervaring is op de huizenmarkt ontzettend belangrijk. We ontzorgen je graag van A tot Z.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Lamberink Drenthe is meer dan alleen een makelaardij voor woningen. Zo bieden we uitstekende diensten aan op het gebied van hypotheken en verzekeringen, taxaties, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw en natuurlijk wonen. Plan een afspraak met één van onze specialisten en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

  Uw woonwensen staan centraal

  Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.