Makelaar Drenthe

Makelaar in Drenthe

Het wordt steeds populairder om de overvolle Randstad te verlaten en te verhuizen naar een rustige provincie zoals Drenthe. Niet voor niets een populaire keuze om te gaan wonen en te werken in Drenthe. Ben je van plan om een huis te kopen of jouw eigen huis te verkopen? Dan is het van groot belang om je hierbij deskundig te laten adviseren door een goede makelaar en die makelaar vindt je bij Lamberink. Onze makelaars kennen de markt, het prijspeil, het aanbod en de onderhandelingsmogelijkheden, kortom bij Lamberink geven we het juiste advies voor één van de belangrijke stappen uit jouw leven.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
In welke levensfase je zit, bepaalt uiteindelijk welke antwoorden jij zoekt. Het denkwerk is altijd de startfase. Tijdens de startfase spelen ervaring en expertise een grote rol in het bepalen van het traject waarin jouw behoefte wordt voorzien. De denkkracht en de creatieve uitvoering is wat je mag verwachten van onze makelaars.
Maatwerk
Elke situatie is verschillend. Natuurlijk hebben wij een werkwijze met vele jaren ervaring. Haal hier jouw voordeel uit. Ondanks dat jouw situatie wordt aangegrepen als maatwerk, mag je uitgaan van onze expertise om een succesvol resultaat te behalen. Maatwerk in werkwijze, maar altijd gegarandeerd van succes.
Teamwerk
Het grote voordeel voor jou is de omvang van het team en de bijpassende expertises en ervaring die Lamberink kan bieden. Een veelzijdig team, met oplossingen voor elke situatie en een diversiteit die bij iedereen past. Ieder met zijn of haar eigen expertise, gebundeld in één powerteam.
Netwerk
Het matchen van een bedrijfsruimte, woning of ander soort onroerend goed hangt af van de hoeveelheid mensen die worden bereikt. Het netwerk van Lamberink strekt zich uit over vier provincies en meerdere vestigingen. Al onze medewerkers dragen hieraan bij en bieden jou het voordeel van een grote, ervaren en professionele organisatie.

Koopwoningen in Drenthe

Oude-Hoofdvaartsweg 19, 9405 CA, Assen
Oude-Hoofdvaartsweg 19, 9405 CA, Assen
Oude-Hoofdvaartsweg 19, 9405 CA, Assen
Oude-Hoofdvaartsweg 19, 9405 CA, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Oude-Hoofdvaartsweg 19
9405 CA, Assen
  • 118 m²
  • 4
€ 425.000 k.k.
Kerkstraat 213, 9601 AE, Hoogezand
Kerkstraat 213, 9601 AE, Hoogezand
Kerkstraat 213, 9601 AE, Hoogezand
Kerkstraat 213, 9601 AE, Hoogezand
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Kerkstraat 213
9601 AE, Hoogezand
  • 101 m²
  • 4
€ 250.000 k.k.
De Ovonde, Klazienaveen
De Ovonde, Klazienaveen
De Ovonde, Klazienaveen
De Ovonde, Klazienaveen
Bekijk alle afbeeldingen
De Ovonde
7891 GG, Klazienaveen
  • 64 m² - 76 m²
€ 329.000 - € 399.000
Wonen in Drenthe

Lokale makelaar in Drenthe

Lamberink makelaars Drenthe houdt zich bezig met de vele verschillende facetten van vastgoed. Of het nu gaat om de verkoop van een huis, het kopen van een huis of het regelen van een passende hypotheek of verzekering. Lamberink is er voor jou op het moment dat je één van de belangrijkste beslissingen in je leven maakt. Ook voor verhuur en bedrijfsvastgoed ben je aan het juiste adres. Samen vinden we de beste woning die voldoet aan jouw woonwensen.

Lamberink Makelaars Drenthe

Bij ons vindt je alle makelaarsdiensten onder één dak:

  • Verkoopmakelaar Drenthe
  • Aankoopmakelaar Drenthe
  • Verhuurmakelaar Drenthe
  • Taxateur Drenthe
  • Bedrijfsmakelaar Drenthe

Bij al onze diensten sta jij als klant op nummer één. ‘Groot geworden door klein te blijven’ is een bekende slagzin dat ook van ons kantoor gezegd zou kunnen worden. Alleen door tevreden klanten die steeds weer nieuwe klanten aanbrachten, zijn we gegroeid tot dé woningmakelaar van het Noorden. Naast de klant staan en hem/haar werkelijk toegevoegde waarde bieden dat is altijd de drijfveer geweest in ons werk als makelaar en dat zal het ook blijven.

Makelaar Drenthe

Waarom een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar is ontzettend belangrijk. Zowel bij de koop als verkoop van een woning gaat het om grote bedragen. Hulp van een ervaren lokale makelaar komt goed van pas bij de koop en verkoop van een woning. Een makelaar van Lamberink heeft veel kennis van de huidige woningmarkt en weet als geen ander waar eventuele kansen liggen. Hierdoor kan een makelaar jouw woning voor een goede prijs kopen en verkopen. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden voor de koop of verkoop van jouw huis.

Aankoopmakelaar in Drenthe

Als je op zoek bent naar een professionele aankoopmakelaar in Drenthe dan zit je bij Lamberink goed. Lamberink makelaars helpt je mee bij het vinden van een droomhuis. Een aankoopmakelaar van Lamberink heeft kennis van de markt, zijn als eerste op de hoogte van het nieuw aanbod huizen en heeft de kennis en ervaring. Die kennis en ervaring is op de huizenmarkt ontzettend belangrijk. We ontzorgen je graag van A tot Z.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Lamberink Drenthe is meer dan alleen een makelaardij voor woningen. Zo bieden we uitstekende diensten aan op het gebied van hypotheken en verzekeringen, taxaties, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw en natuurlijk wonen. Plan een afspraak met één van onze specialisten en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Uw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie