Dynamis: nieuwe directeur, nieuwe bestuursvoorzitter en 25-jarig bestaan

Per 1 juli 2018 is Jeroen Kroondijk de nieuwe directeur van Dynamis B.V en is Robert de Joode onze nieuwe bestuursvoorzitter. En eind vorige maand vierden we het 25-jarig bestaan van Dynamis. Drie redenen voor feest.

  1. Jeroen Kroondijk nieuwe directeur
    Jeroen Kroondijk is aangetreden per 1 juli 2018. Zijn ambitie: ons grote, landelijke netwerk nog verder met elkaar in verbinding brengen en daarnaast het merk Dynamis laden en verdiepen. Meer over Kroondijk in ons eerdere persbericht.

  2. Robert de Joode nieuwe bestuursvoorzitter
    Per 1 juli 2018 is Robert de Joode (Kuijs Reinder Kakes) de nieuwe bestuursvoorzitter. Hij volgt Marco Schol (Ooms) op die deze functie de afgelopen 4 jaar bekleedde. “Marco Schol en Wilfred van der Neut hebben de afgelopen jaren goed werk geleverd om Dynamis verder op de kaart te zetten. En ik kijk er naar uit om samen met het bestuur, Jeroen Kroondijk en het team in Utrecht Dynamis verder uit te bouwen tot een organisatie van intensief samenwerkende Dynamis partners om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen,” aldus Robert de Joode.

  3. 25-jarig bestaan Dynamis
    Op 28 juni vierden we samen met onze partners het 25-jarig bestaan van Dynamis. De wensen destijds waren: een uniforme werkwijze en landelijke dekking. Inmiddels hebben we met 13 vastgoedpartners met 40 vestingen een vrijwel landelijke dekking en hanteren we inderdaad één uniforme werkwijze. De komende jaren willen die werkwijze verder verbeteren en de dekking helemaal landelijk maken.

Uitzending Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws
Johannes van Benthum van Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws interviewde Jeroen Kroondijk en Robert de Joode (toen nog bestuurslid).
> Beluister de podcast van Ontbijtnieuws of Bekijk de uitzending van Ontbijtnieuws

Over Dynamis
Dynamis is de overkoepelende, landelijke fullservice-organisatie voor 13 vastgoedpartners en 40 vestigingen in NL. Wij faciliteren de partners op het gebied van research, kennisdeling, marketing en landelijke naamsbekendheid. Daarnaast begeleiden we opdrachtgevers bij hun landelijke vastgoedvraagstukken. Dynamis is de enige partij die landelijk, regionaal en lokaal werkt op alle gebieden: wonen, bog, taxaties en vastgoedconsultancy.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heimstaden kiest voor Dynamis!

Heimstaden kiest voor Dynamis!

Wij zijn mega trots op de samenwerking die Dynamis is aangegaan met Heimstaden. In de komende periode zullen onze makelaars Heimstaden ondersteunen bij de verkoop van...
Sander Heidinga nieuwe voorzitter NVM Business

Sander Heidinga nieuwe voorzitter NVM Business

Sander Heidinga, vennoot van Kuijs Reinder Kakes, is tijdens de ledenvergadering op 14...
Bekijk overzicht