Go to Expo: “Ik verloor een vriendin aan anorexia” – Het verhaal van deelnemer Simona Krops (blog 2b)

Go to Expo: “Ik verloor een vriendin aan anorexia” – Het verhaal van deelnemer Simona Krops (blog 2b)

Go to EXPO in aanloop naar de EXPO deel 2b

4 dagen fietsen, 200 kilometer per dag, met de Dynamis-fakkel aan het stuur. Zo gaat Dynamis dit jaar naar de Expo Real in München: de grootste vakbeurs op het gebied van vastgoed en vastgoedinvesteringen. Met als doel: geld inzamelen voor het Leontienhuis. In een paar blogs vertellen we je meer over deze actie.

Commercieel medewerker Simona Krops van Lamberink Makelaars & Adviseurs in Assen doet ook mee met de Go to Expo. “Toen ik werd gebeld met de vraag of ik mee wilde doen, zei ik meteen ja.”

“Ik was in augustus lekker op vakantie in Zeeland, toen ik toch even contact had met werk – je weet hoe dat gaat. “Dynamis wil gaan fietsen naar de EXPO in München”, zeiden ze. En ze dachten meteen: Simona moet dit doen! Ik was inderdaad meteen razend enthousiast. Want wanneer krijg je nou zo’n kans? Het bedrijf verder op de kaart zetten en dan ook nog op een sportieve manier! Bovendien doe ik ook mee vanwege een persoonlijke reden.”


“Ik mis haar nog steeds”

“Ongeveer 11 jaar geleden verloor ik een vriendin aan anorexia. Ik mis haar nog steeds en ik denk nog vaak aan haar. Aan de leuke herinneringen en gesprekken, maar ook aan de minder leuke ervaringen die vooral deze ziekte met zich mee bracht. Ik maakte keer op keer mee dat behandeling niet aansloeg. Wat een verdriet voor haarzelf en haar naasten! Daarom ben ik extra gemotiveerd om een steentje bij te kunnen dragen aan het Leontienhuis.

Het doel van Dynamis
Vanuit Dynamis willen wij zoveel mogelijk geld op halen voor het Leontienhuis. Het Leontienhuis is volledig afhankelijk van sponsoren en donaties. Daarom dragen wij graag een steentje bij. Wil je mij en de andere fietsers sponsoren? We zijn blij met alle donaties. Ons doel is om € 10.000 euro op te halen.

Ja ik doneer!

Lees meer blogs en interviews over Go to EXPO zie categorie Go to EXPO

Meer informatie over de Go to EXPO actie
Meer informatie over Dynamis
Meer informatie over het Leontienhuis

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie