Label ‘Buitenstate’ voor Lamberink Makelaars & Adviseurs

Naast NVM lid en partner in Dynamis voert Lamberink sinds 1 november ook het label ‘Buitenstate’ voor wat betreft het Landelijk Wonen segment. Het predicaat Buitenstate-makelaar wordt toegekend aan makelaarskantoren die aantoonbaar veel ervaring en expertise hebben in het segment landelijk wonen.

“We zijn een allround makelaarskantoor dat alle segmenten bedient. Van starterswoningen tot exclusieve villa’s en van nieuwbouw tot bedrijfsmatig vastgoed”, aldus directeur en oprichter Harry Lamberink die in 1988 de basis legde voor Lamberink Makelaars & Adviseurs dat anno nu met 65 medewerkers en 8 vestigingen actief is in heel Noordoost Nederland. “Ons werkgebied omvat de steden en de dorpen maar ook het platteland van het Noorden, waar tal van prachtige woonboerderijen staan in verschillende stijlen en in een zeer gevarieerd landschap. Van het Groninger hogeland, de Drentse esgronden tot het coulisselandschap van het Overijsselse Vechtdal.

Met Buitenstate willen we onze dienstverlening in het buitengebied verder versterken. Behalve ons eigen netwerk in het Noorden beschikken we vanaf heden met de (45) samenwerkende Buitenstate makelaars ook over een landelijke database van 20.000 ingeschreven zoekers, een gezamenlijke website (buitenstate.nl) met 15.000 unieke bezoekers per maand en diverse originele marketingmiddelen gericht op het landelijk wonen”.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Plan voor duizenden extra woningen tussen Assen en Groningen valt goed bij provincie, niet bij gemeente Noordenveld

Plan voor duizenden extra woningen tussen Assen en Groningen valt goed bij provincie, niet bij gemeente Noordenveld

Woningbouwsector smeekt om impulsen

Woningbouwsector smeekt om impulsen

Bekijk overzicht