Lamberink Assen is verhuisd

Na 20 jaar aan de Stationsstraat is Lamberink Makelaars & Adviseurs verhuisd naar een groter pand aan de Javastraat 10-18 in Assen.

“Door de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt werd ons pand aan de Stationsstraat te klein en hebben we een groter kantoorpand gevonden op de hoek Javastraat/Rolderstraat” vertelt Harry Lamberink. “Aan de Javastraat hebben we voldoende werkruimtes en spreekkamers op de verdiepingen, er is een bedrijfskantine en vergaderzaal en op de begane grond wordt de laatste hand gelegd aan een informatiecentrum waar bezoekers alle informatie kunnen krijgen op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, hypotheken en verzekeringen. Als alles klaar is volgt in het nieuwe jaar de officiële opening. Maar ook nu al staat de koffie klaar voor wie langs wil komen”, aldus Harry Lamberink.

Over Lamberink
Sinds de start in 1988 is Lamberink uitgegroeid tot een van de grootste makelaarsorganisaties van Noord-Nederland. Met 50 medewerkers en vestigingen in Assen, Emmen, Groningen, Hardenberg, Rolde en Zuidlaren biedt het bedrijf volledige dienstverlening op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, hypotheken en verzekeringen.