Lamberink Bedrijfsmakelaars, nu ook in Groningen

Na 10 jaar Lamberink Woningmakelaars aan de Westerkade in Groningen heeft nu ook Lamberink Bedrijfsmakelaars een eigen vestiging in Stad geopend.

Over Lamberink
Sinds de start in 1988 is Lamberink Makelaars uitgegroeid een van de grootste makelaarsorganisaties van Noord-Nederland met totaal 50 medewerkers en vestigingen in Groningen, Assen, Rolde, Zuidlaren, Emmen en Hardenberg. De bedrijfsmakelaardij werd tot dusverre centraal bediend vanuit de hoofdvestiging in Assen. Omdat de bedrijfsmatige portefeuille toeneemt in het Groningse is besloten om ook hier een bedrijfsmakelaardij te openen aan de Leonard Springerlaan 7 (kantorenpark Martini Tradepark). De woningmakelaardij blijft aan de Westerkade 1.

Landelijk netwerk Dynamis
Lamberink Bedrijfsmakelaars is niet alleen een lokale speler, maar heeft vanuit de 6 eigen vestigingen ook een sterk regionaal netwerk dat heel Noord-Nederland omspant.

Daarnaast biedt Lamberink ook landelijke dekking als partner in Dynamis. Een samenwerkingsverband van grote toonaangevende makelaarskantoren met 37 vestigingen verspreid over Nederland. Hiermee heeft Lamberink directe toegang tot een uitgebreide database en landelijke uitwisseling. Lamberink Bedrijfsmakelaars is er voor bedrijfshuisvesting, taxaties, vastgoedconsultancy en beleggingsmakelen. Binnen het team heeft iedere bedrijfsmakelaar zijn of haar eigen specialismen.

Groeten in Groningen
Lamberink Bedrijfsmakelaars begroet graag de ondernemers van Groningen en staat met een stand op de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven die gehouden worden op dinsdag 8 en woensdag 9 november in Martiniplaza te Groningen (stand 5090). Voor het maken van een afspraak kan contact worden opgenomen met Marian Duiven, bedrijfsmakelaars@lamberink.nl of bel 050 367 20 28.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht

Kloosterveen groeit

De gewilde woonwijk Kloosterveen groeit, zo is te lezen in de ruimtelijke plannen van de gemeente Assen. Er kunnen in totaal zo’n 2.250 nieuwe woningen gebouwd worden op het land...

Er hangt een succesvolle verko(o)p(er) in de lucht!

U wilt uw huis verkopen, maar weet nog niet waar uw droomhuis precies staat? Verbreed uw horizon en maak kans op een gratis ballonvaart over Hardenberg en...
Bekijk overzicht