Lamberink breidt uit naar Friesland met overname Woonaccent Friesland

Lamberink Makelaars & Adviseurs heeft per 1 januari 2020 branchegenoot Woonaccent Makelaars Friesland B.V. overgenomen, dat precies 20 jaar geleden werd opgericht door Jan Bakker. Woonaccent Friesland is gespecialiseerd in dienstverlening voor woningcorporaties maar maakte ook op de particuliere woningmarkt een forse groei door. Het is inmiddels de nummer 1 makelaar van Friesland. Het bedrijf heeft vestigingen in Leeuwarden, Dokkum, Drachten, Heerenveen en Sneek plus een centrale backoffice in Grou van waaruit heel Friesland bediend wordt.

Directeur Jan Bakker: “In Lamberink hebben wij een solide partner gevonden in het kader van mijn opvolging en de continuïteit van het bedrijf. Na 20 jaar ondernemerschap wil ik mij de komende jaren graag focussen op het advieswerk voor corporaties, een specialisme waar mijn hart ligt en wat ik ook binnen Lamberink verder ga uitbreiden. Ook zal er meer vrije tijd zijn en ruimte voor bestuurlijk werk (zoals voor KNSB en de Friese Elfsteden) en voor mijn werk als auditor bij de NVM.”

“Wij zijn blij met deze uitbreiding”, zegt Harry Lamberink die in 1988 in Assen de basis legde van het gelijknamig makelaarskantoor dat anno nu met 65 medewerkers en 8 vestigingen actief is in heel de provincies Groningen, Drenthe en N-O Overijssel. “Met deze overname in Friesland zien we kansen om onze marktpositie in het Noorden verder te versterken. Met dezelfde medewerkers en dezelfde kwaliteit van dienstverlening willen wij de zaken in Friesland voortzetten. Wel zullen de Friese kantoren in de loop van 2020 overgaan in de huisstijl van Lamberink”.

Na deze overname telt Lamberink 80 medewerkers en 13 vestigingen en is daarmee de grootste speler van het Noorden. Lamberink is lid NVM en partner in Dynamis.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Verhuisbericht

Verhuisbericht

Makelaardij Zuidlaren
Plan voor duizenden extra woningen tussen Assen en Groningen valt goed bij provincie, niet bij gemeente Noordenveld

Plan voor duizenden extra woningen tussen Assen en Groningen valt goed bij provincie, niet bij gemeente Noordenveld

Bekijk overzicht