Lamberink Makelaars kiest voor Dynamis

Lamberink Makelaars treedt met ingang van 15 juni toe als nieuwe partner in Dynamis. Vanaf nu behoort Lamberink niet alleen met de bedrijfsonroerend goed tak, maar ook met de woningmakelaardij tot het landelijke samenwerkingsverband van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars. De toetreding betekent voor zowel Dynamis als voor Lamberink een versterking van de regionale en landelijke marktpositie.

Lamberink Makelaars & Adviseurs
Sinds oprichter Harry Lamberink meer dan 25 jaar geleden startte met een makelaardij in Assen, is Lamberink Makelaars & Adviseurs uitgegroeid tot een van de grootste makelaarskantoren van Noordoost-Nederland. Het bedrijf heeft vestigingen in Assen, Emmen, Groningen, Hardenberg, Rolde en Zuidlaren. Lamberink is actief op de gebieden woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, taxaties, verzekeringen en financieel advies. Er werken ruim 45 medewerkers.

Dynamis
Dynamis is een samenwerkingsverband van dertien grote regionale makelaarskantoren met in totaal 36 vestigingen in het hele land. Alle Dynamis makelaars zijn NVM-lid, regulated by RICS en bestaan gemiddeld meer dan 65 jaar. De aangesloten makelaars willen hun opdrachtgevers op professionele en kwalitatief hoogwaardige wijze ondersteunen en begeleiden bij al hun beslissingen over onroerend goed. Dit doen ze door hun regionale kennis, landelijke dekking en een uniforme werkwijze.

Waarom sluit Lamberink Makelaars & Adviseurs zich aan bij het landelijke netwerk van Dynamis? Directeur Harry Lamberink: “We zijn ons in de afgelopen jaren naast woningmakelaardij ook meer gaan ontwikkelen op de bedrijfsonroerend goed markt. Voor deze tak van sport waren we al een aantal jaren partner in Dynamis. Nu we ons ook met wonen aansluiten bij Dynamis, treden we met één label naar buiten. Voor ons betekent deze stap nieuwe kansen en een sterkere focus op de zakelijke markt. Daarnaast biedt Dynamis ons ook het nodige om voorop te blijven lopen in de ontwikkelingen op het gebied van de woningmakelaardij.

Nieuwe huisstijl
“Door deze stap wordt onze gehele huisstijl vernieuwd. Niet alleen de kantoren komen in een nieuwe jas, ook alle Te Koop borden worden vervangen. Een hele operatie, want het gaat om honderden borden die overal in het noorden binnen een paar dagen omgewisseld moeten worden,” aldus Harry Lamberink.

Ook Dynamis is verheugd met de samenwerking. Dynamis directeur Drs. ing. Wilfred van der Neut MRE: “Lamberink Makelaars & Adviseurs is een topspeler in het noorden van Nederland en fundeert haar activiteiten op de regionale kennis van het vastgoed, opgebouwd tijdens de vele jaren van haar bestaan. Dit profiel sluit perfect aan bij de doelstellingen van Dynamis. Wij zijn daarom erg blij dat we nu, naast de bedrijfsmatige afdeling, de wonen afdeling van Lamberink Makelaars & Adviseurs mogen verwelkomen binnen het samenwerkingsverband van Dynamis. We gaan met veel vertrouwen de toekomst samen met Lamberink Makelaars & Adviseurs tegemoet en hopen veel voor elkaar te kunnen betekenen.”

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Kloosterveen groeit

Kloosterveen groeit

De gewilde woonwijk Kloosterveen groeit, zo is te lezen in de ruimtelijke plannen van de gemeente Assen. Er kunnen in totaal zo’n 2.250 nieuwe woningen gebouwd worden op het land...
Er hangt een succesvolle verko(o)p(er) in de lucht!

Er hangt een succesvolle verko(o)p(er) in de lucht!

U wilt uw huis verkopen, maar weet nog niet waar uw droomhuis precies staat? Verbreed uw horizon en maak kans op een gratis ballonvaart over Hardenberg en...
Bekijk overzicht