Nh1816 en Lamberink Financieel Adviseurs verrassen Stichting Present Assen

Geschreven door Gertie Steffens op 27 oktober 2020

Het bestuur van Stichting Present Assen werd verrast met een cheque van Nh1816 Verzekeringen en Lamberink Financieel Adviseurs. Nh1816 werkt exclusief samen met onafhankelijke assurantiekantoren, zoals met Lamberink Financieel Adviseurs uit Assen. Lamberink staat als makelaars- en financieel advieskantoor midden in de samenleving en wilde graag iets voor de mensen in de buurt betekenen in deze tijden van het coronavirus. Partner in particuliere schadeverzekeringen, Nh1816, stelt 200.000 euro ter beschikking voor lokale goede doelen en initiatieven, die zich inzetten ter bestrijding van de effecten door de coronacrisis. Met succes heeft Lamberink Stichting Present Assen voorgedragen als goed doel. Nh1816 stelt € 2.500,- beschikbaar en Lamberink heeft dit bedrag verdubbeld. Hierdoor werd een cheque aan het bestuur van Present Assen uitgereikt van € 5.000,-.

Stichting Present Assen
Stichting Present Assen is in 2005 opgericht om vrijwilligers in te schakelen bij hulpvragen van mensen in de gemeente Assen die in problemen zijn geraakt en geen sociaal vangnet hebben. Jaarlijks worden tal van projecten uitgevoerd, bijvoorbeeld een verwaarloosd huis of tuin opknappen, helpen bij een verhuizing, wandelen met bewoners uit een zorgcentrum, boodschappen doen voor ouderen in coronatijd en het organiseren van activiteiten voor asielzoekers. De cheque werd dankbaar in ontvangst genomen door projectcoördinator Yvonne de Haan en penningmeester Pieter Schuurman van St. Present Assen.

Bijzondere tijden vragen of bijzondere initiatieven
Dorine van Basten, bestuurslid Coöperatie Nh1816, vertelt “Maatschappelijke projecten en initiatieven hebben het momenteel ontzettend zwaar. Als coöperatieve verzekeraar willen we deze mensen en projecten een steuntje in de rug bieden, samen met onze adviseurs en verzekerden. Wij hebben daarom een budget van 200.000 euro vrijgemaakt om steun te bieden waar die steun nú het hardst nodig is. Dat is waar Nh1816 voor staat: we verzekeren met oog voor de wereld om ons heen en zetten samen de schouders onder sterke maatschappelijke initiatieven. We zorgen voor elkaar.”

Over Nh1816 Verzekeringen en Lamberink Financieel Adviseurs
Nh1816 is een coöperatieve verzekeraar en onderscheidt zich door een stabiel beleid, innovatieve oplossingen en focus op hoge klanttevredenheid (NPS 63). Nh1816 streeft niet de hoogste winst na maar doet zaken in het belang van haar stakeholders. Vanuit die coöperatieve gedachte wordt een gedeelte van de winst terug gegeven aan de samenleving.

Lamberink Financieel Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Het bureau maakt deel uit van Lamberink Makelaars & Adviseurs, dat met 14 vestigingen en 80 medewerkers actief is in heel Noord-Nederland.

Kijk op nh1816.nl/samenbetrokken voor meer informatie over het donatieplan van Nh1816.

Nh1816 en Lamberink Financieel Adviseurs verrassen Stichting Present Assen
Gertie Steffens
Neem contact op met Gertie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Plan voor duizenden extra woningen tussen Assen en Groningen valt goed bij provincie, niet bij gemeente Noordenveld

Plan voor duizenden extra woningen tussen Assen en Groningen valt goed bij provincie, niet bij gemeente Noordenveld

Woningbouwsector smeekt om impulsen

Woningbouwsector smeekt om impulsen

Bekijk overzicht