Nieuws van onze financieel adviseurs

Wij informeren je graag over de laatste trends en ontwikkelingen en houden je op de hoogte van de actuele veranderingen op financieel gebied. In dit nieuwsitem lees je dan ook meer over de aanstaande wijzigingen voor NHG hypotheken en wat te doen met je verzekeringen bij het verbreken van een relatie. Hoe je kunt besparen op je brandstofkosten en over het afsluiten van een hypotheek met een coronaverklaring. En maak je gebruik van een voorlopige teruggave, controleer dan of je gegevens nog kloppen.

De grens voor het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) stijgt volgend jaar naar 325.000,-.
Op dit moment is de NHG grens nog 310.000,-. Heb je op dit moment geen NHG hypotheek en wil je oversluiten naar een hypotheek met NHG? Dan kan dat nog tot 1 januari indien je voldoet aan de NHG grens van 310.000,-. Na 1 januari kun je hier geen gebruik meer van maken. Neem contact met ons op voor meer info of maak vrijblijvend een afspraak.

Hoe kun je jouw voorlopige teruggave aanpassen?
Maak je gebruik van een voorlopige teruggave, maar krijg je teveel of te weinig van de Belastingdienst terug? Je kunt het eenvoudig aanpassen. Hoe? Je leest het hier.

Uit elkaar – Hoe verdeel je de verzekeringen?
Wanneer je samen besluit om uit elkaar te gaan is dit vaak al vervelend genoet. Het uit elkaar gaan heeft gevolgen voor de verzekeringen. Welke wijzigingen moet je doorvoeren? Waar moet je allemaal aan denken? Aan de hand van dit handige overzicht kun je de meest voorkomende verzekeringen eenvoudiger verdelen.

Tips voor het zuiniger rijden
Wil je besparen op de kosten van het tanken? Dat kan door onze tips zo goed mogelijk na te leven. Leer jezelf deze tips aan en houd iedere maand weer geld over.

Een hypotheek afsluiten met een coronaverklaring
Met de coronaverklaring stellen financiële instellingen extra vragen voor ze een hypotheek verstrekken. Wat de coronaverklaring eigenlijk inhoudt lees je in dit artikel.

Heb je na het lezen van deze nieuwsitems nog (andere) vragen over jouw financiële stuatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. Bel 088 7788000 of mail fa@lamberink.nl

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Prinsjesdag; wat zijn de belangrijkste veranderingen in 2021?

Prinsjesdag; wat zijn de belangrijkste veranderingen in 2021?

Met Prinsjesdag zijn de financiële plannen voor 2021 weer bekendgemaakt. Welke belangrijke veranderingen komen er en wat is het effect? We hebben een...
Lamberink Financieel Adviseurs behaalt Wft-certificaat

Lamberink Financieel Adviseurs behaalt Wft-certificaat

Het voltallige team van Lamberink Financieel Adviseurs heeft het Wft-certificaat behaald. Zonder noemenswaardige bevindingen is de Wft-audit doorstaan én...
Bekijk overzicht