Virtuele bezichtigingen/waardebepalingen

Geschreven door Justin Milané op 19 maart 2020

Het Coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op ons dagelijks leven, en ook op onze dienstverlening. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat hierbij uiteraard centraal. Daarom hebben wij een aantal preventieve maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. De adviezen van het RIVM staan hierin centraal.

U heeft verhuisplannen of u het huis van uw dromen gezien… Dan wilt u hier natuurlijk direct actie mee ondernemen, logisch. Om -ondanks het virus – toch gebruik te kunnen blijven maken onze vertrouwde dienstverlening, bieden we nu dit nu voorlopig ook digitaal aan. Precies dezelfde dienstverlening, maar dan vanuit huis!

Verkoopplannen maar liever (nog) geen makelaar over de vloer?
Geen probleem, maak een afspraak voor een virtuele waardebepaling! Hoe werkt dat? Heel eenvoudig! Vul via onze website de online waardebepaling in, daarna nemen wij contact met u op. Onze makelaar gaat met u in gesprek. Via Facetime/Skype laat u uw woning aan de makelaar zien, hij/zij let op alle extra's en bijzonderheden van uw huis en stelt hierover eventuele vragen.

Nadat onze makelaar een zo nauwkeurig mogelijke waardebepaling heeft uitgewerkt, geven we dat telefonisch aan u door.Ook geven onze makelaars uitleg over onze dienstverlening, marketingpakket en makelaarskosten.

Wilt u uw huis te koop zetten, dan komt de makelaar bij thuis om alles samen nog eens alles door te nemen en in overleg met u de definitieve vraagprijs vaststellen. Uiteraard nemen we de hygiëne voorschriften van de RIVM strikt in acht.

Is uw huis aangemeld in ons netwerk en op funda dan bieden we kijkers in 1e instantie een virtuele bezichtiging aan.Is men serieus dan volgt een fysieke bezichtiging waarbij we strikte regels in acht nemen, desgewenst lichten we je die graag toe.

Heeft u een leuk huis gezien maar liever nog niet van binnen kijken?Maak een afspraak voor een virtuele bezichtiging!
Onze makelaar loopt met een selfiestick door het huis en u kijkt thuis vanaf de bank mee op uw laptop, pc of smartphone. De makelaar vertelt bijzonderheden over het huis en jij kunt vragen stellen over de woning, net zoals een ‘echte’ bezichtiging. Mocht u daarna verdere interesse hebben kunt u nog eens voor een fysieke bezichtiging afspreken. Uiteraard nemen wij ook hierbij de hygiëne en richtlijnen van de RIVM nauwkeurig in acht.


De makelaar gaat op gepaste afstand jou voor door het huis en opent (met handschoenen aan) voor u de deuren.Wilt u daarna een bieding uitbrengen dan belt u met de makelaar. Ook het verder traject verloopt voorlopig zoveel mogelijk telefonisch en digitaal. Op deze manier worden onnodige risico's vermeden en kun je je verhuisplannen toch doorzetten.

Heeft u nog vragen, wilt u een online waardebepaling inplannen of juist een woning bezichtigen? Neem dan gerust contact met ons op.

Virtuele bezichtigingen/waardebepalingen
Justin Milané
Neem contact op met Justin

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Plan voor duizenden extra woningen tussen Assen en Groningen valt goed bij provincie, niet bij gemeente Noordenveld

Plan voor duizenden extra woningen tussen Assen en Groningen valt goed bij provincie, niet bij gemeente Noordenveld

Woningbouwsector smeekt om impulsen

Woningbouwsector smeekt om impulsen

Bekijk overzicht