Woon! Event op zaterdag 25 maart in het Woonwensfabriek Inspiratiecentrum in Assen

Geschreven door Justin Milané op 16 februari 2023

Om het voorjaar meteen goed van start te gaan organiseren wij de tweede editite van het Woon! Event in Assen. De tweede editie van het Woon! Event staat volop in het teken van duurzaamheid, ontwerp- en wooninspiratie.

GavoorA
Verduurzamen is ‘hot’. Een duurzaam huis verlaagt uw energielasten en bovendien draagt u een steentje bij aan het klimaat. Maar hoe kiest u de juiste en voordeligste oplossing uit het enorme aanbod zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en andere mogelijkheden? De adviseurs van GavoorA helpen u graag bij al uw vragen op het gebied van duurzaamheid!

Lamberink Hypotheken
Er zijn diverse mogelijkheden om uw duurzaamheidswensen te financieren. Maar hoe maakt u hierin de beste keuze voor uw persoonlijke situatie? De hypotheekadviseurs van Lamberink zijn u graag van dienst met het geven van inzichten in financiële producten en bijbehorende mogelijkheden.

Lamberink Woningmakelaars
Wilt u weten wat de waardeontwikkelingen zijn van uw eigen woning na het verduurzamen, wat de huidige waarde is voor een eventuele verkoop of heeft u elders een droomhuis gezien? De makelaars van Lamberink beantwoorden graag al uw vragen omtrent de waarde en verkoop van uw huidige woning of rondom de aankoop van uw nieuwe droomhuis.

Lamberink Nieuwbouwmakelaars
Bent u op zoek naar een gasloos en duurzaam gebouwde projectwoning? Lamberink heeft in Noordoost-Nederland en in Salland diverse nieuwbouwprojecten in verkoop en in voorbereiding. Lamberink is partner in Dynamis en in NieuwWonen Nederland, hierdoor vindt u op het Woon! Event ook al het nieuwbouwaanbod van de aangesloten makelaars in heel Nederland!

Woonwensfabriek
Uw eigen duurzame en energie neutrale droomhuis ontwerpen op basis van uw eigen woonwensen? De architecten en adviseurs van Woonwensfabriek nemen u graag aan de hand mee in de vele mogelijkheden die zij u kunnen bieden. Mixen en matchen op basis van honderden voorbeeldwoningen of uw eigen unieke ontwerp, u bepaalt! Met 35 jaar ervaring en ruim 2.700 gerealiseerde woningen bent u bij Woonwensfabriek aan een vertrouwd adres. Heeft u nog geen kavel? De adviseurs vertellen u graag waar er nog kansen zijn en waar nieuwe kaveluitgiften te verwachten zijn.

WoonGereed
Het personaliseren van uw badkamer, keuken, inrichting of tuinontwerp is vaak een tijdrovende en kostbare zaak. Bij wie moet u zijn voor het beste resultaat, welke stijlen en materialen passen het beste bij u, hoe voorkomt u dat u teveel betaalt en hoe zorgt u dat alles op tijd gereed is? Uw huis is een verlengstuk van wie u bent, dat vraagt om een passende oplossing. WoonGereed werkt met de beste specialisten uit de markt en ontzorgt u graag bij het personaliseren van uw woning.

U kunt zich via deze link inschrijven op de eventpagina, hierna ontvangt u een gratis toegangsbewijs.

Woon! Event op zaterdag 25 maart in het Woonwensfabriek Inspiratiecentrum in Assen
Justin Milané
Neem contact op met Justin

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Plan voor duizenden extra woningen tussen Assen en Groningen valt goed bij provincie, niet bij gemeente Noordenveld

Plan voor duizenden extra woningen tussen Assen en Groningen valt goed bij provincie, niet bij gemeente Noordenveld

Woningbouwsector smeekt om impulsen

Woningbouwsector smeekt om impulsen

Bekijk overzicht