A. Plesmanlaan 15 , 9615 TJ, Kolham

  • C
€ 320.000 p.j.
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR EN EVENTUEEL TE KOOP: Geheel vrij en royaal op de eigen kavel gelegen bedrijfscomplex, omvattend circa 940 m² kantoor in twee lagen, alsmede ongeveer 4.120 m² productie/magazijn. LOKATIE Het complex bevindt zich op het relatief jonge bedrijvenpark Rengers,...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 5060 m²

TE HUUR EN EVENTUEEL TE KOOP:
Geheel vrij en royaal op de eigen kavel gelegen bedrijfscomplex, omvattend circa 940 m² kantoor in twee lagen, alsmede ongeveer 4.120 m² productie/magazijn.
LOKATIE
Het complex bevindt zich op het relatief jonge bedrijvenpark Rengers, gelegen aan de A7, nabij
Kolham. Hiermee staat het in directe verbinding met de belangrijkste doorvoerroute van de Randstad naar Noordoost-Europa. Tevens is het Ruhrgebied via de A31 goed te bereiken. Voorts maken de op- en overslag mogelijkheden over water en spoor dit een goede locatie.
INDELING:
Begane grond: toegang via tourniquet tot ruime hal met balie en zijentree, diverse kantoren, dames- en herenkleedruimte, kantine met hoekkeuken voorzien van vaatwasser, doorloop naar de bedrijfsruimte, hal 1, welke d.m.v. 2 overhead deuren in verbinding staat met hal 2. Hal 2 heeft aan de achterzijde een expeditie ruimte met 2 overheaddeuren en een kantoor.
Eerste verdieping: trap naar overloop met vide, toilet en schoonmaakkast, hal met pantry, diverse kantoren, toiletten en archiefruimte. Voorts een bergzolder met technische ruimte.
BEREIKBAARHEID:
Het pand is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De op- en afrit van de snelweg A7 liggen op ongeveer 500 meter afstand. De dichtstbijzijnde bushalte is op ca. 400 meter afstand gelegen. Een treinstation ligt op ongeveer 2 kilometer afstand in het nabijgelegen Foxhol.
PARKEREN:
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein; het gehele terrein is verhard met betonklinkers en voorzien van stalen hekwerk. Toegang wordt verkregen via 2 schuifpoorten welke handmatig worden bediend.
OPPERVLAKKEN:
De begane grond omvat allereerst ongeveer 530 m² kantoor, met aansluitend de beide hallen, omvattend ruim 2.060 m² productie en 2.060 m² magazijn. De verdieping omvat voorts nog ongeveer 410 m² kantoor.
OPLEVERINGSNIVEAU:
In de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
- deels systeemplafond voorzien van verlichting, afgewerkte scheidingswanden, kantoren op de eerste verdieping, voldoende sanitaire voorzieningen: toiletgroepen en was- en kleedruimte, centrale verwarming en heaters, mechanisch ventilatiesysteem, kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling.
BESTEMMING:
Het vigerende bestemmingsplan betreft "Bedrijvenpark Rengers".
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd o.a. voor bedrijven in de volgende branches: industrie, nijverheid, productie en assemblage; transport en logistiek; groothandel, met uitzondering van handel in auto's, boten en caravans; internetwinkels; zakelijke dienstverlening, mits deze kunnen worden gerekend tot milieu categorie 1 tot en met 3. Wij hebben de formele documenten van Ruimtelijke plannen in dossier, deze verstrekken wij graag op aanvraag, maar u bent er zelf verantwoordelijk voor dat het door u voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Daartoe kan het zinnig zijn om nader met de gemeente in conclaaf te gaan.
HUURVOORWAARDEN:
Huurovereenkomst conform model ROZ, in principe voor periodes van 5+5 jaar, een opzegtermijn van één jaar, huurbetaling per kwartaal, standaard huurprijs-indexering en een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.
Huurprijs: € 320.000,- per jaar, exclusief B.T.W. en gebruikerslasten.
BIJZONDERHEDEN:
Het pand is eventueel ook te koop; de koopsom verstrekken wij graag op aanvraag.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij zullen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 320.000 p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2003
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres A. Plesmanlaan 15
Plaats Kolham
Provincie Groningen
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Terrein

Oppervlakte 2000 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 25

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 4120 m²
Oppervlakte in units vanaf 4120 m²
Kantoor oppervlakte 940 m²
Terrein oppervlakte 2000 m²

Energie

Energielabel C
Energielabel einddatum 2032-10-31

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

A. Plesmanlaan 15, 9615 TJ, Kolham

Locatie

A. Plesmanlaan 15, 9615 TJ, Kolham

Schaduwwijzer

Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.