Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Balkengracht 12 B*, Assen 9405 CG Assen

9405 CG Assen huurprijs € 50 p.m.

Omschrijving

In woonboulevard WoonAssenaal gelegen winkeletage ter grootte van ca. 625m2, eventueel zijn andere invullingen mogelijk. De unit heeft momenteel een "casco"-uitstraling, maar een hoger opleveringsniveau is bespreekbaar.

Het geheel bestaat in hoofdzaak uit verkoopruimte met eigen toiletvoorziening en pantry en is toegankelijk vanuit een fraaie centrale hal met trapopgang en (extra brede) lift....

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Assen

Uitgebreide omschrijving

In woonboulevard WoonAssenaal gelegen winkeletage ter grootte van ca. 625m2, eventueel zijn andere invullingen mogelijk. De unit heeft momenteel een "casco"-uitstraling, maar een hoger opleveringsniveau is bespreekbaar.

Het geheel bestaat in hoofdzaak uit verkoopruimte met eigen toiletvoorziening en pantry en is toegankelijk vanuit een fraaie centrale hal met trapopgang en (extra brede) lift. Groot eigen parkeerterrein direct voor de deur.

In het WoonAssenaal vlakbij de politietoren naast de A28 bevinden zich een aantal bedrijven die zich hoofdzakelijk bezig houden met woninginrichting.

De meeste bedrijven zijn al langer succesvol vertegenwoordigd in Assen zoals Oudman Keukens, Installatieburo Jongsma, Vivante Woninginrichting en Hummel Badkamers. Inmiddels hebben ook Kloos 2 U Fitness en Kookstudio Assen hun plekje gevonden in het multifunctionele bedrijfsgebouw.

Het complex is gelegen binnen het bestemmingsplan "Bedrijventerrein West". De bestemming luidt "bedrijventerrein", met de functieaanduidingen "bedrijf tot en met categorie 3.2", "detailhandel perifeer 1/2" en "kantoor". Toegestaan zijn onder meer winkelformules die vanwege de omvang en aard van de gevoerde artikelen een groot oppervlak nodig hebben voor uitstalling, te weten o.a. keukens, sanitair en woninginrichting. Gedacht kan verder worden aan dienstverlenende bedrijven, gezondheidszorg en veterinaire diensten, indoor sport en recreatie, openbare nutsbedrijven, etc. Een kandidaat huurder is er overigens zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan.

Op het buitenterrein zijn veel parkeerplaatsen beschikbaar. De locatie is uitstekend bereikbaar, ligt nagenoeg direct aan de op- en afritten van de A28 (afslag Assen Centrum) en is, door het zeer brede front, ook zichtbaar vanaf de snelweg.

Huurovereenkomst conform model ROZ, huurperiode 5 jaar met 5 optiejaren, jaarlijkse huurprijsindexering en een zekerheidstelling ter grootte van een kwartaalverplichting, servicekosten t.b.v. nutsvoorzieningen en door verhuurder te verzorgen bijkomende diensten.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 50 p.m.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 2010
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Balkengracht 12 B*
Plaats Assen
Land NL
Ligging bedrijventerreinoverig
Winkelruimte
Oppervlakte 625 m²
Oppervlakte in units vanaf 625 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.