Bentheimerstraat 20 , 7741 JK, Coevorden

  € 255.000 k.k.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  TE KOOP Verhuurd bedrijfspand met verhuurbare zelfstandig appartement, gelegen in het centrum van Coevorden aan één van de belangrijkste winkelstraten. INDELING De gehele begane grond is verhuurd aan het vanouds bekende ‘Ons eetcafe’, bestaande uit...

  Toon meer

  Kenmerken

  TE KOOP
  Verhuurd bedrijfspand met verhuurbare zelfstandig appartement, gelegen in het centrum van Coevorden aan één van de belangrijkste winkelstraten.

  INDELING
  De gehele begane grond is verhuurd aan het vanouds bekende ‘Ons eetcafe’, bestaande uit restaurantgedeelte met bar en gedeeltelijk overdekt buitenterras aan de achterzijde. Totale bedrijfsoppervlak ca. 120 m².
  Het woongedeelte is geheel zelfstandig met entree aan de Botersteeg. Het geheel telt twee slaapkamers, badkamer, patio van ca. 10 m² en woonkamer met open keuken van ca. 35 m², uitkijkend op de Bentheimerstraat. Boven de woonkamer / keuken bevindt zich een ruime (berg)zolder, bereikbaar via een vlizotrap. Het totale woonoppervlak bedraagt ruim 100 m².

  HUURSITUATIE
  Het horecadeel is verhuurd voor € 1.000,- per maand excl. BTW. De huurwaarde van het appartement (thans beschikbaar voor verhuur) bedraagt ca. € 825,- per maand. In potentie bedraagt de jaarlijkse huuropbrengst derhalve € 22.000,- per jaar.
  De huurovereenkomst met het eetcafé wordt op verzoek verstrekt.

  BESTEMMING
  Het huidige gebruik is geheel in overeenstemming met de ter plaatse geldende bestemmingsvoorschriften. Voor de begane grond is naast daghoreca ook toegestaan:
  - detailhandel
  - praktijk- en kantoorruimte
  - sociaal-medische en sociaal-culturele voorzieningen.

  TECHNISCH
  Het geheel kent één aansluiting voor de nutsvoorzieningen, waarbij de electra-aansluiting recent is voorzien van tussenmeters en is het geheel gekeurd (Scope keuring)
  Tevens is opdracht verstrekt voor 90m² dakrenovatie incl. isolatie en worden alle loodaansluitingen vervangen, de schoorsteen verwijderd, dak-en gevelpannen waar nodig hersteld en de beglazing voordeur vervangen. De uitvoering vindt vermoedelijk plaats in februari 2024.

  KOOPVOORWAARDEN
  In huidige staat 'as is, where is' doch inclusief de hierboven vermelde werkzaamheden. De afspraken over de koop worden vastgelegd in het NVM model koopovereenkomst met eventueel overeengekomen aanvullende bepalingen.

  AANVAARDING
  In overleg, maar kan per direct.

  ALGEMEEN
  De verstrekte informatie is met zorg samengesteld uit de beschikbaar gestelde en openbare gegeven. Aan de inhoud kunnen echter geen rechten worden ontleend.

  Lamberink Makelaars & Adviseurs is gevestigd in Assen - Emmen - Groningen - Leeuwarden - Coevorden - Rolde - Zuidlaren - Drachten - Appingedam - Hardenberg

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 255.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie belegging
  Bouwjaar 1935
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Bentheimerstraat 20
  Plaats Coevorden
  Provincie Drenthe
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Oppervlakte en inhoud

  Woonoppervlakte 100 m²

  Belegging

  Soort belegging bedrijfsruimte
  Aantal huurders 1

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
  Onderhoud buiten Redelijk tot goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek het object

  Bentheimerstraat 20, 7741 JK, Coevorden
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.