Grote Brink 3 , 9451 BP, Rolde

  • B
€ 1.500.000 k.k.
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE KOOP Het voormalige gemeentehuis van Rolde, de laatste jaren in gebruik geweest bij een maatschappelijke instelling, in hoofdzaak als kantoor. LOCATIE Zeer centraal in het dorp, aan de groene Brink, nagenoeg direct aan de doorgaande route van Grolloo naar Assen....

Toon meer

Kenmerken

Downloads

Plattegrond Grote Brink 3 Rolde

TE KOOP
Het voormalige gemeentehuis van Rolde, de laatste jaren in gebruik geweest bij een maatschappelijke instelling, in hoofdzaak als kantoor.

LOCATIE
Zeer centraal in het dorp, aan de groene Brink, nagenoeg direct aan de doorgaande route van Grolloo naar Assen. De belendingen bestaan in hoofdzaak uit woningen, het winkel en horeca-hart van het dorp en de molen.

INDELING
Het pand omvat op de begane grond de verschillende kantoren, vergaderruimtes en spreekkamers in de diverse beuken van het pand. De hele begane grond meet in totaal ongeveer 1.400 m², inclusief de sanitaire voorzieningen en pantry's. De eerste verdieping omvat eveneens kantoren, vergader- en spreekkamers, waarbij ter plaatse van de voormalige Raadzaal extra vloeren zijn aangebracht. Oorspronkelijk bevond zich op deze laag ongeveer 250 m²; daar is nu circa 100 m² bijgekomen. Tenslotte is geheel boven in dit bouwdeel nog een archiefzolder.

BEREIKBAARHEID
Het object is goed bereikbaar, zowel met de auto, het openbaar vervoer als per fiets.

PARKEREN
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein; een deel van het eigen terrein is ontsloten via een inrit over het terrein van de Boermarke.

KADASTER
Gemeente Rolde, sectie R nummer 4224, groot 4.470 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat, nagenoeg gebruiksklaar, o.a. voorzien van pantry, voldoende sanitair-units, systeemplafonds met verlichting, afgewerkte scheidingswanden, verwarming, incidentele airconditioning, mechanische ventilatie waar nodig, kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling en automatische entree-sluis.

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
Het object valt binnen het bestemmingsplan "Rolde Dorp", met de bestemming "Maatschappelijk".
Wij hebben de formele documenten van Ruimtelijke plannen in dossier, deze verstrekken wij graag op aanvraag, maar u bent er zelf verantwoordelijk voor dat het door u voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Daartoe kan het zinnig zijn om nader met de gemeente in conclaaf te gaan.

BIJZONDERHEDEN
Een bijzonder mooie uitdaging voor een ontwikkelaar, belegger of een partijen die in enig verband zoeken naar (gezamenlijke) gezinsvervangende behuizing. Tevens mogelijk in te richten als "Knarrenhof".

VRAAGPRIJS
€ 1.500.000,--

BOUWJAAR
Oorspronkelijk 1950, voorts ingrijpend aangepast rond 1993.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring door de toezichthouders van verkoper. Voorts hanteert verkoper in dit verband de eigen projectnotaris.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Een foutje is echter niet altijd uit te sluiten, dus wij zullen derhalve ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.500.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie maatschappelijk vastgoed
Nevenfuncties
  • Kantoorruimte
Bouwjaar 1950
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Grote Brink 3
Plaats Rolde
Provincie Drenthe
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

Kantoor

Oppervlakte 1650 m²
Oppervlakte in units vanaf 1650 m²

Parkeerplaatsen

Overdekt prijs -1
Overdekt BTW belast nee
Niet-overdekt aantal 20
Niet-overdekt prijs -1
Niet-overdekt BTW belast nee

Energie

Energielabel B
Energielabel einddatum 2033-03-07

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Plattegrond Grote Brink 3 Rolde

Ontdek het maatschappelijk vastgoed

Grote Brink 3, 9451 BP, Rolde

Locatie

Grote Brink 3, 9451 BP, Rolde

Schaduwwijzer

Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.