Object
Object
Object

Hoofdstraat 53, Westerbork 9431 AC Westerbork

9431 AC Westerbork vraagprijs € 465.000 k.k.

Uitgebreide omschrijving

Aan de doorgaande weg, aan de rand van het fraaie toeristendorp Westerbork gelegen winkel met magazijnen.

De ruimte omvat totaal ongeveer 2.000 m², bestaande uit de verkoopruimte beneden, de inpandige kantoren, kantine en sanitair (totaal ongeveer 725 m²). Aan de achterzijde bevindt zich het magazijn van ongeveer 525 m². De verdieping (o.a bereikbaar met een goederenlift) omvat ongeveer 750 m² magazijn en berging. Het complex (met een frontbreedte van ruim 15 meter), is gesitueerd op een kavel van 2.128 m², met aan de achterzijde een aparte ontsluiting voor laden en lossen. Een zichtlocatie, naast de delicatessenzaak van Pruis en de Sportschool. Het pand wordt compleet opgeleverd, inclusief installaties, plafonds, winkelpui en verlichting. Ruim voldoende parkeren, direct voor de deur.

Het geheel is tevens te huur, voor een jaarhuur van € 39.500,--, o.a. onder de volgende condities:
huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), in principe 5 plus 5 jaar, vooruitbetaling per kwartaal, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

Naast het huidige gebruik is het zeer wel voorstelbaar dat op de locatie een interessante herontwikkeling kan plaatsvinden. In dat kader is eigenaar ook bereid om tevens het naastgelegen pand Hoofdstraat 55 mee te verkopen, waardoor een nog interessantere ontwikkelingslocatie ontstaat van totaal bijna 3.500 m². De units in nummer 55 zijn vooralsnog verhuurd, voor een totaalhuur van € 36.000,- per jaar, waardoor de cashflow in het ontwikkelingstraject nagenoeg neutraal kan zijn. Met name gezien het toeristische karakter van Westerbork is ook een (deel-)ontwikkeling op het gebied van recreatie uitstekend voorstelbaar, waarbij ook weer voordelen aan de orde kunnen zijn in de sfeer van de omzetbelasting. Er kan hier een zeer aantrekkelijk aanbod worden gerealiseerd voor de vermogende particulieren die inmiddels weer staan te trappelen om te beleggen in hoogwaardig recreatief vastgoed.

Voor meer informatie zie ook: www.fundainbusiness.nl

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 465.000 k.k.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 2 jaars, 3 wekens, 4 dagens geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1930
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Hoofdstraat 53
Plaats Westerbork
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumin woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2128 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 2000 m²
Oppervlakte in units vanaf 725 m²
Horeca toegestaan ja
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.