Ommerweg 47 , 7921 TB, Zuidwolde

  • A
€ 1.000.000 k.k.
Emmen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE KOOP Fantastisch object met talloze mogelijkheden voor bedrijvigheid en wonen. Uniek, landelijk, in een karakteristieke boerderij op een zeer ruim perceel met meerdere bijgebouwen. Perfect onderhouden, zeer hoog uitrustingsniveau. Tot voor kort in gebruik als wijd...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 3174 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

TE KOOP
Fantastisch object met talloze mogelijkheden voor bedrijvigheid en wonen.
Uniek, landelijk, in een karakteristieke boerderij op een zeer ruim perceel met meerdere bijgebouwen. Perfect onderhouden, zeer hoog uitrustingsniveau.
Tot voor kort in gebruik als wijd en zijd bekend wellness-center met meerdere sauna’s, restaurant, verwarmd zwembad, whirlpool, buitenterras, besloten tuin met terrassen en vijvers, kleedruimtes etc.
De oorspronkelijke woonfunctie van het voorste deel van het complex is relatief eenvoudig terug te brengen naar de oorspronkelijke functie. Door het groot aantal beschikbare meters is vrijwel elke gewenste indeling mogelijk.

LOCATIE
Aan een verbindingsweg, in het landelijke buitengebied van het Drentse Zuidwolde. De kern van Zuidwolde bevindt zich op 10 autominuten. Steden als Meppel, Zwolle en Hoogeveen bevinden zich op korte afstand.

INDELING
Het geheel is in te delen in hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen welke zich verspreid over het perceel bevinden.
Het hoofdgebouw van in totaal 1.050 m² vloeroppervlak kent globaal de volgende indeling:
- kelder van circa 220 m² met daarin kleedruimtes, opslag, personeelsruimtes, wasruimte en machinekamer voor het zwembad;
- begane grond van ca. 630 m² met:
* in het oorspronkelijke voorhuis meerdere werkruimtes / kantoren, entree en professionele keuken met alle voorzieningen;
* een tussendeel van ca. 287 m² bestaande uit entree tot het bedrijfsdeel, bar en twee zalen van beide ruim 100 m² met circa 40 zitplaatsen. De laatst gerealiseerde zaal geeft via openslaande deuren toegang tot het buitenterras met zwembad en de parkachtig aangelegde tuin
* Vanuit het restaurant toegang tot het saunadeel van ca. 236 m² met daarin kleedruimtes, stoombad, diverse baden en sanitaire voorzieningen. Tevens toegang gevend tot het terras, zwembad en achtertuin.
- de eerste etage van het hoofdgebouw beslaat in totaal ca. 210 m² en kent 9 afzonderlijke kamers, thans in gebruik als zonnestudio, massageruimtes, ontspanningsruimte etc. Drie van deze kamers bevinden zich boven het oorspronkelijke woongedeelte aan de voorzijde en zijn vanuit daar ook bereikbaar.

Op het terrein bevinden zich:
- een dubbele sauna met een totaal oppervlak van ruim 100 m², direct grenzend aan het zwembad en zonneterras;
- een opgietsauna van 96 m², grenzend aan de vijver
- een spectaculaire grotsauna van ca. 100 m² met bijbehorende buitendouche
- professioneel zwembad, afmeting 6,1 bij 14,25 meter met rondom betegeld terras
- whirlpool voor ca. 12 personen.
- meerdere opslagruimtes ten dienste van het bedrijf
- parkeerterrein voor 15 auto’s. NB: extra parkeerruimte (2.000m ²) direct naast het complex kan eventueel worden bijgekocht.

BESTEMMING
Binnen de geldende bestemming is uiteraard de voortzetting als saunabedrijf met restaurant mogelijk. En belangrijk: wonen ten behoeve van de bedrijvigheid is toegestaan. Ook andere bedrijfsactiviteiten in de milieucategorieën 1 t/m 3.1 zijn toegestaan, hetgeen een zeer ruim gebruik van het geheel mogelijk maakt. Uitgesloten zijn slechts detailhandel en recreatieve doeleinden.
Onder voorwaarden is de gemeente bovendien bereid mee te werken aan een afwijkende invulling van de locatie, mits niet teveel afwijkend van wat nu is toegestaan.
Verdere informatie is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl of neem contact op met de gemeente De Wolden.

PERCELEN – EXTRA BEBOUWINGSMOGELIJKHEID
Tot het aanbod behoren in totaal 3 kadastrale percelen.
Het perceel waarop de gebouwen zijn gesitueerd beslaat 12.585 m² waarvan ca. 8.000 m² ten dienste van het bedrijf. Het achterste deel van dit perceel is ongebruikt. Over dit ongebruikte deel van het perceel is door de huidige eigenaar overleg met de gemeente geweest over de realisatie van woonruimte. De gemeente is onder voorwaarden bereid daaraan mee te werken.

INVENTARIS
De gehele inventaris, bestaande uit meubilair, keukenapparatuur en andere bestanddelen ten behoeve van de bedrijfsvoering is voor overname beschikbaar. De inventarislijst wordt op verzoek toegestuurd. De waarde van de inventaris is echter niet begrepen in de vraagprijs voor het vastgoed.

KOOPSOM
De vermelde vraagprijs betreft uitdrukkelijk een vanaf prijs; voorstellen met een koopsom lager dan de vraagprijs worden niet in overweging genomen.

KOOPOVEREENKOMST
De afspraken over de koop worden vastgelegd in een standaard NVM koopovereenkomst met aanvullende bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen - Appingedam - Assen - Zuidlaren - Rolde - Hardenberg - Coevorden - Emmen - Drachten - Leeuwarden

Deze informatie is met zorg samengesteld op basis van de beschikbare gegevens. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze informatie is met zorg samengesteld uit de door opdrachtgever ter beschikking gestelde informatie en de openbare bronnen. Aan de vermelde gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.000.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Nevenfuncties
  • Leisure
Bouwjaar 1845
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Ommerweg 47
Plaats Zuidwolde
Provincie Drenthe
Land Nederland
Ligging
  • Landelijk gebied

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 169 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 15

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 3174 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel index 0.99
Energielabel einddatum 2028-09-18

Onderhoud

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

Ommerweg 47, 7921 TB, Zuidwolde
Ommerweg 47, 7921 TB, Zuidwolde
Ommerweg 47, 7921 TB, Zuidwolde

Locatie

Ommerweg 47, 7921 TB, Zuidwolde

Results

No results were found
Emmen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie