Bedrijven - Taxaties-offline

Taxaties

Of het nu gaat om een winkelpand op een A locatie, een bedrijfsverzamelgebouw met beleggingspotentie, een industriële bedrijfshal of een woning met praktijk-aan-huis. Bij het bepalen van de waarde van vastgoedobjecten moet u kunnen varen op een deskundige en objectieve taxatie. Dat is precies wat u van een taxateur van Lamberink Bedrijfsmakelaars mag verwachten. En meer dan dat.

Bedrijven - Taxaties-offline

De meerwaarde van Lamberink Bedrijfsmakelaars

Veelzijdige taxatiediensten: meer dan verkoop en verhuur
Onze gecertificeerde taxateurs verrichten niet alleen reguliere taxaties voor de bepaling van een reële opbrengst bij verhuur of verkoop van vastgoedobjecten. Wij taxeren ook in het kader van de WOZ, onteigeningen, faillissementen, balanswaarderingen, fusiebesprekingen, verzekeringen en andere doeleinden.

Deskundigheid en objectinformatie
Elke taxatie vereist – naast algemene vakkennis (ook bouwtechnisch) – gerichte deskundigheid en adequate informatie over het object, over de markt en de omgevingskenmerken.

Bedrijven - Taxaties-offline

Deskundigheid

Taxatie: meer dan een checklist
Het uitvoeren van welke taxatie dan ook – eenvoudig of gecompliceerd – is meer dan het afvinken van een rijtje aandachtspunten. Het gaat om de juist toepassing van kennis, de interpretatie van gegevens en de verwoording daarvan in een deugdelijke rapportage.

Betrouwbare onderbouwing
Alleen zo krijg je een betrouwbare onderbouwing voor belangrijke beslissingen, bij het plannen van een volgende stap, en niet alleen als het gaat om bedrijfshuisvesting.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar!

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl | Telefoonnummer: 0592 338420

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement