Noorderstaete 10, 9402 XB, Assen
Verhuurd 9402 XB, Assen

Noorderstaete 10, 9402 XB, Assen

Omschrijving

KANTORENPARK NOORDERSTAETE HUURPRIJS VANAF € 90,- per m². Op de beste kantoorlocatie van Assen, tegenover Univé en Borgstee, gelegen kantoorcomplex. De strak vormgegeven, geschakelde gebouwen liggen op een ruim kavel van totaal circa 5.000 m², met meer dan...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 1954 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Assen

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1980
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Noorderstaete 10
Plaats Assen
Land NL
Ligging
  • kantorenpark
  • in woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 1954 m²
Oppervlakte in units vanaf 26 m²
Verdiepingen
  • 3
Voorzieningen
  • inbouwarmaturen
  • liften
  • te openen ramen
Parkeergelegenheid
Parkeerfaciliteiten Ruim voldoende, op eigen terrein, norm 1:30
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

KANTORENPARK NOORDERSTAETE

HUURPRIJS VANAF € 90,- per m².

Op de beste kantoorlocatie van Assen, tegenover Univé en Borgstee, gelegen kantoorcomplex. De strak vormgegeven, geschakelde gebouwen liggen op een ruim kavel van totaal circa 5.000 m², met meer dan voldoende parkeergelegenheid en fraaie tuin.

Het complex is recent verkocht, en de nieuwe eigenaars zijn voortvarend aan de slag om de gebouwen te renoveren, zodat er weer kantoor ontstaat dat kwalitatief in overeenstemming is met de huidige eisen en in overeenstemming met de uitmuntende kwaliteit van de locatie.

Het representatieve kantoorpark omvat 4.650 m², verdeeld over de verschillende bouwblokken; er is in de gebouwen totaal circa 1.950 m² voor verhuur beschikbaar, in units vanaf 26 m², en geheel zelfstandige lagen van ongeveer 300 tot 500 m². All-in huurprijzen zijn voor units tot 50 m2 bespreekbaar en vraag naar de mogelijkheden.

De beschikbare ruimten in de verschillende gebouwdelen worden geheel turn-key opgeleverd, met installaties, pantry's, sanitair, wanden e.d., in nauw overleg met huurder(s). De locatie is direct bereikbaar vanaf de afrit A28-noord en is tevens gesitueerd temidden van voorzieningen (winkels) en woningen.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract, met voorts zeer flexibele voorwaarden, BTW-vrije verhuur met geringe opslag mogelijk.

Bedrijfstakken in Assen

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie