Oosterhoutstraat 9 a, 9401 NA, Assen
Verhuurd 9401 NA, Assen

Oosterhoutstraat 9 a, 9401 NA, Assen

Kenmerken

Oppervlakte 285 m²
Perceel 1461 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in Assen

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1890
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Oosterhoutstraat 9 a
Plaats Assen
Land NL
Ligging
  • in woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1461 m²
Kantoor
Oppervlakte 285 m²
Oppervlakte in units vanaf 285 m²
Verdiepingen
  • 1
Voorzieningen
  • inbouwarmaturen
  • liften
Parkeergelegenheid
Niet-overdekte parkeerplaatsen 7

Uitgebreide omschrijving

Nabij het centrum van Assen, aan de Oosterhoutstraat, op het voormalige Wilhelmina-ziekenhuis terrein, is het monumentale oude ziekenhuisje (lokaal beter bekend als het "zusterhuis") geheel in oude luister gerestaureerd en aangepast voor hedendaags kantoorgebruik.

De kantoorvilla omvat totaal circa 800 m²; op de begane grond is binnenkort ca. 285 m² VVO kantoorruimte beschikbaar. Het opleveringsniveau is hoog, en omvat luxe sanitairgroepen, fraaie plafonds met inbouwverlichting en wanden. Het pand is voorts uitgerust met verwarming in combinatie met gebalanceerde ventilatie. Hierdoor is het binnenklimaat, mede door de ligging en bouwkundige afwerking, uitstekend, zowel 's winters als 's zomers. Voorts natuurlijk voorzien van personenlift en kabelgoten. De bijbehorende parkeerplaatsen (7 stuks) bevinden zich direct naast het gebouw; aan de voorzijde van het pand ligt de siertuin, geheel in stijl met het achterliggende gebouw.

Het gebouw is, ondanks het recente bouwjaar, een Rijksmonument, kortom de ideale combinatie van uitstraling en moderne techniek c.q. gebruiksmogelijkheden.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), in principe 5 plus 5 jaar, vooruitbetaling per kwartaal, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

Bedrijfstakken in Assen

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie