Verkocht 9401 HR, Assen

Torenlaan 18, 9401 HR, Assen

Omschrijving

*********************************BELEGGINGSAANBIEDING************************************** Op een voorname locatie, nabij het centrum, museum en cultureel kwartier van de stad gelegen kantoorplint onder een hoogwaardig appartementencomplex. Het aanbod bestaat uit...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Assen

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 2001
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Torenlaan 18
Plaats Assen
Land NL
Ligging
  • winkelgebied stadscentrum
Belegging
Soort belegging kantoorruimte
Aantal huurders 1
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

*********************************BELEGGINGSAANBIEDING**************************************

Op een voorname locatie, nabij het centrum, museum en cultureel kwartier van de stad gelegen kantoorplint onder een hoogwaardig appartementencomplex. Het aanbod bestaat uit een verhuurd kantoor van 118 m². De unit is geheel zelfstandig (eigen installaties en bemetering nutsvoorzieningen), met de hoofdentree vanuit de centrale hal van het complex. Het object is intern nader ingedeeld in spreekkamers, kantoren en pantry alsmede een sanitair-unit.

De unit is verhuurd in de sfeer van de zakelijke dienstverlening, de overeenkomst loopt nog geruime tijd (tot eind 2022). De huidige, concrete huuropbrengst is € 11.632,-; de feitelijke huurwaarde ligt beduidend hoger op een niveau van € 13.500,-. De eigenaarslasten zijn relatief laag, aangezien de unit onderdeel uitmaakt van het gehele appartementencomplex. Er zijn weliswaar wel wat servicekosten verschuldigd aan de vereniging, maar deze kosten zijn beduidend lager dan bij een vrijstaand, zelfstandig gebouw van deze omvang.

In de huidige tijd, waar weer veelvuldig wordt gezocht naar alternatieven voor de spaarrekening, aandelen of zelfs het beleggen met nog meer risico (bijvoorbeeld recreatiewoningen), een zeer interessante optie, met direct een bruto aanvangsrendement van 7,25%, en op termijn minimaal 8,4% (op basis van de markthuur).

Huurinformatie

Ingangsdatum: 1 december 2012
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 30 november 2022*
Huurprijs: € 11.632,20 per jaar.

*Er is een breakoptie per november 2020.

Bedrijfstakken in Assen

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie