van Vlissingenstraat 55, 9403 BB, Assen
Verhuurd 9403 BB, Assen

van Vlissingenstraat 55, 9403 BB, Assen

Kenmerken

Oppervlakte 5775 m²
Perceel 15766 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in Assen

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres van Vlissingenstraat 55
Plaats Assen
Land NL
Ligging
  • bedrijventerrein
  • meubelboulevard
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 15766 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 5175 m²
Oppervlakte in units vanaf 2000 m²
Kantoor oppervlakte 600 m²
Parkeergelegenheid
Niet-overdekte parkeerplaatsen 50
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

Te huur:
Zeer bruikbaar en binnen de context van Assen bijzonder grootschalig bedrijfscomplex aan de Europaring, gelegen op een logistiek perfecte plek, tevens fraaie zichtlocatie, op een zeer royaal perceel van ruim 15.765 m².

Locatie
Aan parallelweg van de Europaring-noord, direct bij de rotonde van het Borgcentre en de Mahatma Gandhiweg. Nagenoeg naast het grote Praxis-tuin, in het zeer bedrijvige "Stadsbedrijvenpark" tussen de Europaring en de Fokkerstraat.

Indeling
Het pand omvat op de begane grond de entree met receptie en daarbij aanpalende kantoren van totaal ongeveer 100 m². Voorts zijn er een tweetal (goed van elkaar te scheiden) bedrijfshallen van totaal ongeveer 5.175 m², met de daarbij benodigde sanitaire voorzieningen (was- en kleedruimten, toiletten en douches). De bedrijfsruimten hebben een prima hoogte van circa 6 meter, een strakke en glad afgewerkte betonvloer, en worden ontsloten middels overheaddeuren en hellingbanen met dock-shelters. De eerste verdieping omvat de kantoren, met vergader- en spreekkamers.

Bereikbaarheid
Het pand is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto, het openbaar vervoer als per fiets. Het Station is op loopafstand.

Parkeren
Er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen (circa 25 stuks, met aan de achterzijde meer dan voldoende uitbreidingsmogelijkheden) op eigen terrein.

Kadastrale gegevens
Gemeente Assen, sectie U nummers 232, 256, 257 en 333, totaal groot 15.766 m².

Opleveringsniveau
In de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
- deels systeemplafond voorzien van verlichting;
- afgewerkte scheidingswanden;
- kantine op de eerste verdieping;
- voldoende sanitaire voorzieningen: toiletgroepen en was- en kleedruimte;
- centrale verwarming en heaters;
- mechanisch ventilatiesysteem;
- kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling.

Aanvaarding
In overleg

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan "Stadsbedrijvenpark Assen", met de bestemming "bedrijventerrein".
Wij hebben de formelen documenten van Ruimtelijke plannen in dossier, deze verstrekken wij graag op aanvraag, maar u bent er zelf verantwoordelijk voor dat het door u voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Daartoe kan het zinnig zijn om nader met de gemeente in conclaaf te gaan.

Bijzonderheden
Het naastgelegen woonhuis is tevens in eigendom bij verhuurder, en kan mogelijk bij het complex gevoegd worden, indien daar behoeft aan bestaat. Deze woning, tevens te gebruiken als kantoor, omvat ongeveer 200 m² in twee lagen, en ligt op een perceel van rond de 1.500 m² tuin en parkeren.

Huurvoorwaarden
Huurovereenkomst conform model ROZ, in principe voor periodes van 5+5 jaar, een opzegtermijn van één jaar, huurbetaling per kwartaal, standaard huurprijs-indexering en een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Huurprijs
€ 285.000,- per jaar exclusief B.T.W. en vrij van servicekosten, voor het gehele complex exclusief de woning. Verhuur in delen is eventueel mogelijk, met een minimale afname van circa 2.000 m². De prijzen per m² per jaar zijn bij benadering (mede afhankelijk van overige (huur-)voorwaarden en omstandigheden) € 85,- voor kantoor en € 45,- voor de bedrijfsruimten. Het buitenterrein wordt, afhankelijk van de behoefte van de huurder(s) al of niet mee-verhuurd.
Koop van het complex is mogelijk bespreekbaar; koopsom en nadere voorwaarden op aanvraag.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij zullen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bedrijfstakken in Assen

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie