Vastgoedconsultancy

Bedrijven

Vastgoedconsultancy

Vastgoedconsultancy

Naast onze adviesmogelijkheden als onderdeel van de reguliere makelaarsdiensten, onderscheiden wij consultancy als specifieke dienstverlening. Consultancy is aan de orde, als opdrachtgevers ons inschakelen voor trajecten waarbij specialistische ervaring en expertise vereist zijn.

Projectconsultancy

Lamberink Bedrijfsmakelaars houdt zich vooral bezig met consultancy in het kader van projectontwikkeling. Het initiëren of verlenen van assistentie in de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten op het gebied van woningen, kantoor- en bedrijfsruimten. Hiertoe verrichten we marktonderzoek in opdracht van ontwikkelaars, gemeenten of andere partijen. Daarnaast stellen wij eigen marktvisies op wanneer een locatie eenmaal in beeld is. Met de backoffice faciliteiten van een grote makelaarsorganisatie als de NVM, weten wij ons altijd verzekerd van up-to-date informatie over de ontwikkelingen en trends in de vastgoedwereld.

Andere takken

Naast deze specifieke tak ‘projectconsultancy’ kennen we tevens diverse andere consultancymogelijkheden. Onder meer op het gebied van complexe taxaties, financieringsconstructies, vastgoed beleggingen en fiscaal juridische kwesties.

Lamberink huisvestingsscan

Voor het exact in kaart brengen van uw huisvestingswensen maken wij gebruik van de door ons ontwikkelde scan. Met behulp van deze tool maken wij dit complexe vraagstuk inzichtelijk en gaan wij gericht op zoek naar de voor uw organisatie geschikte huisvesting.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.