Taxaties

Bedrijven

Taxaties

Taxaties

Of het nu gaat om een winkelpand op een A locatie, een bedrijfsverzamelgebouw met beleggingspotentie, een industriële bedrijfshal of een woning met praktijk-aan-huis. Bij het bepalen van de waarde van vastgoedobjecten moet u kunnen varen op een deskundige en objectieve taxatie. Dat is precies wat u van een taxateur van Lamberink Bedrijfsmakelaars mag verwachten. En meer dan dat.

Onze gecertificeerde taxateurs verrichten niet alleen reguliere taxaties voor de bepaling van een reële opbrengst bij verhuur of verkoop van vastgoedobjecten. Wij taxeren ook in het kader van de WOZ, onteigeningen, faillissementen, balanswaarderingen, fusiebesprekingen, verzekeringen en andere doeleinden. Elke taxatie vereist – naast algemene vakkennis (ook bouwtechnisch) – gerichte deskundigheid en adequate informatie over het object, over de markt en de omgevingskenmerken.

Het uitvoeren van welke taxatie dan ook – eenvoudig of gecompliceerd – is meer dan het afvinken van een rijtje aandachtspunten. Het gaat om de juist toepassing van kennis, de interpretatie van gegevens en de verwoording daarvan in een deugdelijke rapportage. Alleen zo krijgt u een betrouwbare onderbouwing voor belangrijke beslissingen, bij het plannen van een volgende stap, en niet alleen als het gaat om bedrijfshuisvesting.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.