Technisch vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement

Technisch vastgoedmanagement

Technisch vastgoedmanagement

Over het gewenste onderhoudsniveau van uw vastgoed maken wij vooraf afspraken. Deze afspraken vertalen we in een meerjarige onderhoudsprognose. Naast planmatig onderhoud is ook het klachten-, mutatie- en serviceonderhoud daar onderdeel van. De onderhoudsprognose wordt periodiek geactualiseerd en vormt de basis voor het jaarlijkse onderhoudsbudget.

Vooraf maken we met u heldere afspraken over het mandaat waarbinnen Lamberink Vastgoedmanagement per geval verplichtingen mag aangaan. Als het mandaat overschreden wordt adviseren we u op basis van één of meerdere offertes.

Netwerk van betrouwbare onderhoudsbedrijven

Voor de uitvoering van de werkzaamheden maken wij gebruik van ons netwerk van betrouwbare onderhouds- en servicebedrijven. We selecteren op basis van prijs-kwaliteitverhouding, bereikbaarheid en klantgerichtheid. Deze bedrijven vormen immers het verlengstuk van de dienstverlening van Lambebrink Vastgoedmanagement. Ze zijn daarom ook ons visitekaartje. Daarnaast meten we continu hoe huurders de dienstverlening van onze partners ervaren. Daarmee stuurt Lamberink Vastgoedmanagement op de kwaliteit en service.

Afspraak of offerte?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.