Oók voor uw verzekeringen naar Lamberink

Financieel Advies

Oók voor uw verzekeringen naar Lamberink

Oók voor uw verzekeringen naar Lamberink

Van Auto t/m Ziektekosten ...
van Aegon t/m Zwitserleven...

Voor ál uw verzekeringszaken kunt u terecht bij Lamberink Financieel Adviseurs.

Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan een bepaalde verzekeraar. Wij werken samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en onderzoeken per situatie welke aanbieder voor onze klant de beste aanbieding heeft. Niet alleen kijken wij naar de scherpste premie, maar we vergelijken ook de polisvoorwaarden.

Scherpe internetpremies en toch dichtbij

Onze premies zijn minstens zo scherp dan de gemiddelde internetverzekeraar, met dit belangrijke verschil dat u bij ons geen (polis)nummer bent. Bij Lamberink heeft u een vaste adviseur die uw verzekeringszaken kent als u belt, mailt of langskomt.

Periodiek onderhoudsgesprek

Heeft u het merendeel van uw verzekeringen bij Lamberink lopen? Dan nodigen wij u periodiek uit voor een gratis onderhoudsgesprek. Wij lopen uw bestaande pakket door en adviseren u of er polissen aangepast moeten worden aan uw gewijzigde omstandigheden. Ook kijken we of bepaalde verzekeringen wellicht goedkoper kunnen en u kunt besparen op uw maandelijkse uitgaven. Natuurlijk bent u ook tussendoor altijd bij ons welkom als u behoefte heeft aan advies over uw verzekeringen. Ook als u maar 1 polis bij ons hebt lopen.

Particulier en zakelijk

Tot onze klantenkring behoren niet alleen particulieren, maar ook ZZP’ers en MKB bedrijven.
Ook als ondernemer kunt u bij ons terecht voor al uw verzekeringszaken, zoals bedrijfsschade- ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheids- of wagenparkverzekering.

Komen wij bij u of komt u bij ons?

Naar keuze komen wij voor een adviesgesprek bij u thuis of op uw bedrijf langs. Natuurlijk kunt u ook op een van onze kantoren terecht voor een gesprek met uw verzekeringsadviseur. Wij werken bij voorkeur op afspraak, dus graag even bellen als u langs wilt komen.

Online en persoonlijke service

Wilt u uw zaken liever online regelen, dan kunt u dat volledig bij ons. Maar heeft u behoefte aan advies of moet er een schade geregeld worden, dan kunt u ook zo even bij ons kunt binnenlopen of ons bellen voor advies. Efficiënt digitaal waar het kan dus. En persoonlijke service waar het nodig is.

Vaste verzekeringsadviseur

Bij Lamberink heeft u een vaste verzekeringsadviseur die uw situatie kent en een vaste binnendienstadviseur die ook snel kan helpen als u belt of mailt.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.