Huis huren Overijssel

Huis huren Overijssel

18.08 Huur woningen Overijssel (1A4)

Huur woningen Overijssel

Wilt u graag een huis huren in Overijssel? Of u zoekt naar een huurappartement, starterswoning, of een vrijstaande woning te huur in Overijssel? Met ons ruime aanbod en brede netwerk binnen de woningmarkt in Overijssel helpen wij u graag om op zoek te gaan naar geschikte huur woningen in Overijssel en daarbij uw droomwoning voor u te vinden.

Wonen in Drenthe

Ontdek ons actuele aanbod huurwoningen Overijssel

Op onze site vindt u eenvoudig alle huurwoningen die wij aanbieden. Filter eenvoudig op gewenste woonplaats, aantal vierkante meters dat u wenst voor uw nieuwe huurwoning en woningtype.

Wilt u bijvoorbeeld een appartement huren in Overijssel of zoekt u een eensgezinswoning met tuin? Uiteraard kunt u ook op prijs filteren, om in één oogopslag alle opties te zien die aan uw woonwensen voldoen.

Zit er op dit moment niks tussen dat u aanspreekt? Dat kan natuurlijk. Wij verversen regelmatig ons aanbod, dus kom regelmatig terug op onze website om nieuw huuraanbod te ontdekken.

Daarnaast kunt u een zoekopdracht plaatsen met daarin al uw wensen voor uw nieuwe huurhuis in Overijssel. Krijgen wij een woning in onze portefeuille die aan uw wensenlijstje voldoet? Dan brengen wij u als eerste op de hoogte en kunt u indien gewenst direct een bezichtiging bij ons inplannen.

18.08 Huur woningen Overijssel (1A4)

Woning gevonden, en nu?

Heeft u een woning gevonden die helemaal aan uw wensen voldoet? Om in aanmerking te komen voor de huurwoningen die wij aanbieden, vragen wij de volgende voorwaarden:

 • Netto maandinkomen van minimaal driemaal de huur
 • Leeftijd van minimaal 18 jaar
 • Geen BKR-registratie

Indien u aan deze voorwaarden voldoet, kunt u een afspraak bij ons maken om de woning te komen bezichtigen. Wij zorgen dat u voorzien wordt van alle relevante informatie die u nodig heeft om de juiste beslissing te maken. Wat is bijvoorbeeld het energielabel van de woning en zijn er ook nog servicekosten die u bovenop uw huurkosten moet betalen?

Na de bezichtiging kunt u zich bij ons melden indien u serieuze belangstelling hebt om de woning te huren in Overijssel. Wij zullen dan de verhuurder om toestemming vragen en een screening uitvoeren van uw identiteitspapieren.

Wanneer alles akkoord is, is het tijd om het huurcontract te tekenen. Na het betalen van de waarborgsom en de eerste maand huur, zal de oplevering van uw nieuwe huurwoning in Overijssel plaatsvinden. Wij zullen dan een inspectierapport opmaken van de huidige staat van de woning, waarna u de sleutels van ons ontvangt. Veel woonplezier!

  Landelijk (Dynamis) netwerk
  Grote database met zoekers
  Uitgebreid marketingpakket
  18.08 Huur woningen Overijssel (1A4)

  Alles onder één dak bij Lamberink Makelaars

  Alles voor het regelen van een nieuwe woning in Overijssel vindt u bij Lamberink Makelaars. Naast een breed aanbod huurwoningen, bieden wij nog meer diensten voor u als nieuwe huurder.

  Twijfelt u bijvoorbeeld of u goed verzekerd bent voor uw nieuwe huurwoning of wilt u tijdelijk extra verzekeren voor het geval er tijdens de verhuizing iets kapot gaat? Plan een kosteloze verzekeringscheck en wij denken met u mee. Wanneer u gaat verhuizen heeft u immers al genoeg te regelen.

  Uw woonwensen staan centraal

  Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.