1920xauto_header-19september

Kopen, verkopen of blijven zitten?

Kopen, verkopen of blijven zitten?

De woningmarkt is de laatste jaren behoorlijk in beweging. En de kans bestaat dat uw eigen woning sinds de aankoop in waarde is gestegen. Wat is nu wijsheid: kopen, verkopen of blijven zitten?

De eerste Informatieavond van 5/9 over het onderwerp "Is dit het moment om te kopen, te verkopen of te blijven zitten?" was succesvol.

Donderdag 19 september wordt de tweede (en laatste) avond over dit thema gehouden. In plaats van een inloopavond met presentaties in meerdere ruimtes is deze keer gekozen voor een vast programma op één locatie..

Programma donderdag 19 september

19.00 uur ontvangst met koffie / thee

19.15 uur aanvang presentaties

1.Presentatie over de woningmarkt van Assen en "Is dit het moment?"

Rogier Weck, Reseacher Dynamis, zoemt in op de woningmarkt van Assen. Ontwikkelingen t.a.v. vraag & aanbod en prijsontwikkeling per segment. Makelaar Ronald Zuidhof vertaalt de ontwikkelingen op de woningmarkt naar uw kansen op dit moment.

2. Presentatie over nieuwbouw
Nieuwbouwspecialist Arjan Lamberink neemt u mee naar de wereld van de nieuwbouw. Vraaggestuurd bouwen. Voordelen nieuwbouw t.o.v. bestaande bouw. Actuele en toekomstige projecten in Assen e.o. plus het laten bouwen van uw droomhuis op een eigen kavel.

3. Presentatie over hypotheken
Financieel adviseur Evert Lamberink geeft uitleg over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hypotheken. Bijvoorbeeld t.a.v. overbruggingsfinanciering, verduurzaming van woningen of de overwaarde-hypotheek voor gepensioneerden die graag in hun huis willen blijven wonen.

4. Presentatie notaris
Notaris Mr. Johan de Groot van Tijdhof, Daverschot & De Jong Posthumus praat u bij over allerlei juridische zaken die om de hoek komen kijken bij het kopen van een huis. Zoals nieuwe regels bij gemeenschap van goederen, samenwonen en andere onderwerpen als borgstelling ouders en schenking aan kinderen.

20.30 uur
Gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje individueel vragen te stellen aan een makelaar, nieuwbouwspecialist, hypotheekadviseur of notaris.

U bent van harte welkom bij ons op het kantoor. Kantoor Lamberink, Javastraat 10-18 in Assen. U kunt gratis parkeren op het terrein naast het kantoor. Inschrijven is niet nodig.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.